*

Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 141 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
--------------------

Japonya 4-11 Real Japan 7

JPN GOL: Hyuga - Hyuga | Hyuga - Hyuga

RJ7 GOL: Hino - Hino - Yumikura - Yumikura - Yumikura - Hino - Hino | Hino - Hino - Yoshikawa - Hino

--------------------

Maçtaki tüm goller süper şutlarla geldi. Bu maç fena yenildim. Yapacak bir şey yok. Rövanşını deneyeceğim. Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
--------------------

Japonya 7-4 Real Japan 7

JPN GOL: Hyuga - Hyuga - Nitta - Hyuga | Hyuga - Hyuga - Hyuga

RJ7 GOL: Yoshikawa - Hino - Yumikura | Hino

--------------------

Maçta çoğu gol süper şutla geldi. Sadece Hino'nun 2 golü de (yanlış hatırlamıyorsam) normal şutla geldi. Ayrıca iki normal şutu direkten döndü.

Nitta'nın ise 1 Falcon Shoot'u girdi, 1 Falcon Shoot'unu Yamada tuttu.

İntikamımı aldım. Gülümseme
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: 2xkd26a.PNG]

İlk maçımı 5-8 kaybettim, ancak ikinci maçta kazanabildim.  Güzel  Yok arkadaş futbol 11 kişi ile oynanır, 7 oyuncu ile oynamak bize ters.  Dil Çıkarma

İkinci maça 0-4 geride başladım ve "Tamam, bu maç da gitti!" dedim ama devam ettim; uzatma dakikalarında geride iken 2 gol birden bularak maçı almayı başardım.  Yupi  

Bu arada 7'şerden oynadığımız için olsa gerek hem onların hem de bizim oyuncularımız çok yoruldular bu maçta. Sanırım sizler de dikkat etmişsinizdir. 
Ayrıca bu maçta Souda'nın oyunun en ağır oyuncularından biri olduğunu fark ettim.  Kızgın - Sinirli  Çok moral bozucu, Souda'ya haksızlık etmişler.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Jito daha ağır gibi geldi bana. Bir de Soda'nın şutu ile en az 2 gol rahatlıkla bulabiliyorsun.

-------------------------------------

Bu arada bugünün maçı yani son maçın skorunu atıp kendi adıma turnuvayı kapatıyorum.

[Resim: 8WRko.jpg]

Japonya Youth 5-4 Dream Team

Son maçı hiç kaybetmeden kazanmayı başardım. Bu benim için de bir ilk oldu. Dil Çıkarma Hernandez, Hyuga ve Tsubasa dışında gol yemiyor sanırım. Ya da ben atamadım. Onun dışında Diaz, Schneider ve Napoleon rahatça Genzo'ya gol atabildiler. Üzerine gelip bir de gev gev konuştular.  Kızgın - Sinirli

Ben kendi adıma turnuvayı sonlandırmış oldum. Sanırım baştan sona kadar hiç fire vermeden tamamladığımız ilk etkinlik oldu. O yüzden katılan ve son maça kadar gelen herkese teşekkür ederim. Dream Team maçında başarılar.  Yupi

Bir sonraki etkinlikte görüşmek üzere.
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: pusi35z.png]

Japonya 9 - 2 Rüya Takım

Goller: Tsubasa(5) - Hyuga(2) - Matsuyama - Aoi  --- Napoleon - Pierre

Bir etkinliği daha sonlandırdık.Katılan herkese teşekkür ediyorum.
Güzel bir etkinlikti.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
--------------------

Japonya 1-4 Dream Team

JPN GOL: Yok | Hyuga

DRE GOL: Schneider - Schneider | Napoleon - Schneider

--------------------

Bu maçı iki kez denedim. İlkinde çok büyük farkla yenilmiştim ama kaydetmedim. O yüzden paylaşmadım.

Bu iki maçtan anladığım kadarıyla, sadece R1+L1 ile Hyuga'nın Tiger Shoot'unun 5 denemesinden 1'i giriyor.

Wakabayashi her topu içeri alıyor. Schneider'ı fena güçlü yapmışlar.

Maçta adam akıllı oynayamıyorum. Çalım hareketine basıp bir oyuncuyu çalımlıyorum, ardından önüme pas veriyorum. Ama çalım yiyen oynucu pas verirken kayıp topu kapıyor.

Benim için çok zor bir maç. 2 denememde başarısız oldum. En fazla 3 kere daha deneyip bırakırım. İlla yenene kadar oynamam. Bakalım neler olacak. Gülümseme

Gerçi kaybedince yine de bazı oyuncuların seviyesi artıyor, o yüzden biraz daha avantajım var.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 287 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,635 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,982 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: