*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ben sanırım totemden vazgeçmem lazım. Çünkü artık 10'a dahi ulaşamıyorum. Açık Ağızlı Gülümseme
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Dün akşam yaptığımı bugün tekrar yaptım 14. şutta gittim.
Wakashimazu'ya geldiğimde cama çıkıp 2 derin nefes alıyorum geliyorum gözüm kapalı ekranın karşısına geçtiğimde açıyorum.
14. şutta yapmadım onu ve tuttu kaleci. Açık Ağızlı Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Bu arada bence 15 olunca 5 tane 10pp kullanmak hala mantıklı. En azından Dream garanti olur. Eğer 23'te yanarsanız yine Dream gelir fakat 5 tane 10pp kullanmadan yanmış olursunuz. O da keşke yanmadan önce kullansaydım olayına gelir.
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Evet scounk haklısın,bende 20 garantiden sonra nasıl olsa şans işi diye 1 pp vuruyorum 1 saat sonra 7. dram kartı alıyorum Gülümseme

Elim sürçmüş dream yerine dram yazmışım galiba ezik bi kart gelecek Gülümseme
  [Resim: 10f2q9s.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
ben bıraktığımdan beri rahatım.bence en doğru kararı verdim. etkinliğe devam etseydim ya kötü kartlar gelecekti yada ben buna kesin eminim morisakiyi dahi geçemezdim.bu arada bu etkinlik ödül bakımından en güzel etkinlik.fakat etkinlikte açık ara en zorlu kalecide morisakidir.etkinlikte 25 golde yananlara road to 2002 kartları gelebilir.zaten japonlara gelmiş.ayrıca 8 golde yanan japonlara platin+ road to 2002 wakabayashi gelmiş.ben yansaydım garanti ortaokul kartı gelmişti.kısaca bu son 2 aydan beri süren şansızlığım yüzünden oyuna nokta koydum.
bu arada hikaru(mehmet)eğer istersen sana yarın para puan kazandırırım.hazır şansın dönmüşken para puan gachaları açıp şansını denersin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Hesabını bir daha kullanmayacaksan isteyen birisine verebilirsin aslında.
Senin hesabı devralacak kişi, Almanya'daki amcasından miras kalmış gibi sevinecektir. ^_^
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 436 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,658 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,070 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,818 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,601 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 3 Ziyaretçi