*

Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 141 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arkadaşlar yanlış anlamazsanız birşey soracağım. Yeni süper şutların nasıl çekileceğini mi bilmiyorsunuz yoksa biliyorsunuz da yapmaya fırsat mı bulamıyorsunuz? Bu oyunun en keyifli yanlarından biri yeni gelen şutları denemek çünkü. Son maçlarda ikili şutlar ve yeni şutları kullanmayı bilmiyorsanız, düz şutla gol atamadığınız sürece zorlanırsınız.
[Resim: 1274.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@mekani99
Evet sana attığım emülatör ile oynuyorum.

@ScoUnk
Sana bir şey soracağım benim oyunda oyuncuların sesleri çıkmıyor. Anime kısımları gibi olan yerleri de oyun göstermiyor.
Bu sence romdan mı kaynaklı ? Bana emülatörle pek alakası yokmuş gibi geldi.

@knighTeen87 
Şu an için gerek duymuyoruz diyelim Göz kırpma
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda

Benim rom'u indirdiysen sorun yoktur. Bende sesler vs. çıkıyor. İstersen koyduğum videolardan bakabilirsin.

Maç skorumu da koyayım 00:00 geçtiğine göre.

[Resim: 2ggXs.jpg]

Japan Youth 5-2 Sao Paulo

Maçlarda rakipler hafiften zorlamaya başladı. Zorladıkları kısım topu pek bırakmıyorlar, hemen kapıyorlar. Son maçı düşündükçe karnıma kramplar giriyor.

Sıradaki maç Chinese Taipei ile yani bir diğer adı Tayvan. Bu kadroyu çevirme konusu benim boyumu aşar biraz o yüzden bu sefer sahneyi DevilTi'ye bıraktım. Dil Çıkarma Direkt ondan kopyalıyorum.

Japan Youth
4 - Shingo Takasugi
6 - Jun Misugi
8 - Mamoru Izawa
10 - Tsubasa Oozora
12 - Hikaru Matsuyama
13 - Teppei Kisugi
14 - Ryo Ishizaki
15 - Takeshi Sawada
16 - Mitsuru Sano
17 - Hajime Taki
19 - Kazuki Sorimachi
21 - Yuzo Morisaki
22 - Takeshi Kishida

Chinese Taipei
1 - Li Ting-yuan
2 - Hsu I-yu
3 - Li Wui-ming
4 - An Kua-sheng
5 - Hsu Kua-sheng
6 - Wu Chun-i
7 - Tsao Wei-feng
8 - Li Chou-ching
9 - Li Chao-jen
10 - Hsu I-lai
11 - Li Lo-wei
12 - Chou Kuang-hsing
13 - Li Hsin-i
14 - Sun Hsiao-huo
15 - Yang Yung-ming
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk

Senin verdiğin romu indirip denedim.Şu an hiç bir sıkıntı yok.Eski romda sadece oyun müziği , tuş sesi ve şut vururken çıkan ses vardı.Artık oyun daha keyifli hale geldi.Teşekkürler.Benimki ta ilk siteden kalma 2008'den Açık Ağızlı Gülümseme

[Resim: sr6ggz9.png]

Goller: Tsubasa(6) , Matsuyama(2) - Jorginho(3)
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: 7ymj9yj.PNG]

Epey keyifli bir karşılaşmaydı, özellikle rakip kalecinin maşallahı var. Şanslı bir penaltı golü kazanmasaydım nice olurdu halim bilemiyorum.  Güzel

Tsubasa'yı da orta sahanın en gerisine atmışlar, değiştiremedim de maç içinde, bütün bir maç boyunca onun sıkıntısını çektim. Maalesef hiçbir Eagle Shot gol olmadı.  Kızgın - Sinirli

Morisaki ile CT zor be kardeşim.  Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

"Değiştiremedim" yazdığın için hatırlatma maksadıyla yazıyorum. Oyun herhangi bir sebepten durduğu zaman START tuşuna basarak taktik ekranına gidebiliyorsun, böylelikle istediğin değişikliği yapabilirsin.
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 553 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,585 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,980 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: