*

Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 141 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Resim: 615brue.PNG]

Ne Yamadaymış arkadaş ya, Hyuuga dışında kimsenin şutunu yemedi.  Kızgın - Sinirli

Ama Hollanda, Almanya filan geç, esas maç buymuş. Bence Real Japan 7'nin gücünü oyuna çok ama çok iyi yansıtmışlar. 

@ScoUnk 
Aynı sıkıntıyı ben de yaşadım, 11e11 en güzeli, eksik adam olunca insanın devreleri şaşıyor.  Güzel

Bu arada bu maçta Wakashimazu'yu mumla aradım, arkadaş o nasıl bir Morisaki, adamların özel şut çekmesine bile gerek yok, düz vurmaları yetiyor.  Dil Çıkarma

Bu arada 1 golümü PK ile attım da hiç değilse beraberliği kurtardık.  Yupi

İLAVE İLETİ:

[Resim: 5o6gybu.PNG]

Ben ma berabere bitince hemen ekran görüntüsü almıştım, maçın uzatmalara gidebileceğini bilmiyordum.  Dil Çıkarma

Neyse iyi oldu, Yamada'dan intikamımı aldım. Nitta, Matsuyama ve Misaki ile gol bulamamış olmam tabi hala çok can sıkıcı.  uyu

İstanbul bugün sıcak ve nemli, maç öylesine heyecanlı ve yüksek tempoluydu ki resmen kan ter içinde kaldım. Ben duşa kaçar, Allah RJ7 maçında geride kalanlara yardım etsin.  Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Michel Yamada gerçekten bela olabiliyor. "Eboyeee" gibi bir şey deyip sürekli kurtarıyor. Ben Hyuga, Matsuyama ve Nitta'nın Long Hayabusa'sı ile geçebildim. Ama her düz şut benim kaleye gol girdiği için kaybettim. Morisaki cidden leş ötesi leş.

Bu arada görüşüne katılıyorum Real Japan 7 çok iyi yansıtılmış, sahadan süpürüyorlar resmen. Çocukken daha WY mangasını bilmezken bu oyunu oynadığımda bu takım beni çok şaşırtmıştı, 7 kişi olmaları ve çok güçlü olmaları ile.
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: j7sy5zy.png]

Hyuga 11 - 3 RJ7

Hyuga efsane bir adam forvet dediğin böyle olur.

[Resim: bt44ign.png]

Souda 8 - 6 RJ7

Falsolu şutlar Soudacığımın işi Açık Ağızlı Gülümseme 3 tane de özel şutla attım.

[Resim: c1252vw.png]

Gol atabilecek tek kişi Misugi'ydi. 4 tane Drive Şut çektim kaleci bana mısın demedi. En azından bir tane atsaydım iyi olacaktı.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Yarın müsait olamayabilirim o yüzden bu maçımı erken paylaşıyorum.

--------------------

Japonya 2-1 Sao Paulo

JPN GOL: Tsubasa | Tsubasa

SAO GOL: Jorginho | Yok

--------------------

İlk Yarı

Tsubasa ile Drive Shoot çekerek perdeyi açtım. Daha sonra Jorginho normal şutla gol attı. Maçın son anlarında Tsubasa ile bir Drive Shoot daha çektim ama Leoradore bu sefer Drive Shoot'u tutmayı başardı. Tutmasına çok şaşırdım.

İkinci Yarı

Tsubasa ile yine Drive Shoot çekerek gol attım ve 2-1 öne geçtim. Maçın ilerleyen zamanlarında bir Drive Shoot daha çektim ama Leoradore yine tutmayı başardı. Bu sefer Morisaki normal çekilen şutları yemedi. Böylece maçı 2-1 kazanmış oldum.

Maç orta saha mücadelesi ile geçti.

--------------------

Sadece R1+L1 ile özel şutları vurmak yeterli olmamaya başladı. Matsuyama ile de denedim ama sanırım Eagle Shoot vurmak için kombinasyon gerekiyor. Demek istediğim bu maçta gol olarak sadece Tsubasa'yı kullanabildim. İleri de sıkıntı çekebilirim ama 5 maç daha dayanmam lazım.

Oyunda hikayeden hikayeye atlıyoruz ama güzel.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Makoto Soda Abi Sen Bana Verdiğin Emulatörle Mi Oynuyon?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Karl Heinz Schneider

Eagle Shoot'u R1+L1 ile vurabiliyorsun. Kombinasyon Golden Eagle için gerekli.
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,777 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,990 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: