*

Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 141 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Hikaru Matsuyama

Sen falso vurmadan nasıl düz şutla gol atıyorsun ki? Sürekli şut mu çekiyorsun?

Ben bu maçta arada bir tane falso deniyim dedim, neredeyse taca gidecekti top. Açık Ağızlı Gülümseme Sanırım şuta vuruş açımız ile falso verilecek yönü iyi ayarlamak lazım. Canım Tsubasa, Sabri gibi vurdu topa.
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Aynen öyle yapıyorum. Farklı nokta ve açılardan şutlar vuruyorum, bazen hiç beklenmedik, yok artık buradan da gol olmaz dediğim anlarda giriyor ve inan gol olduğunda süper şutla attığın zamanki hazzı 10'a katlıyor.  Dil Çıkarma

Ben açıkçası şayet R1+L1 dışındaki özel şutları vurmakta başarılı olamazsam hiç değilse bu düz şutlarda kendimi geliştirmeye çalışacağım. Maksat oynadığın oyundan keyif almak nasılsa.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
--------------------

Sao Paulo 4-3 Flamengo

SAO GOL: Tsubasa - Tsubasa | Tsubasa - Tsubasa

FLA GOL: Santana - Santana | Santana

--------------------

İlk Yarı

İlk yarı Tsubasa ve Santana'nın iki golüyle bitti. Tsubasa ile golleri Drive Shoot ile attım. Santana Rolling Overhead ve normal şutla attı.

İkinci Yarı

İkinci yarı Tsubasa ile yine Drive Shoot çekerek iki gol attım. Santana da Rolling Overhead ile attı.

İlk yarı mıydı ikinci yarı mıydı hatırlamıyorum ama kalecim, Leo'nun bir özel şutunu tuttu.

--------------------

Santana - Tsubasa kapışmaları Schneider - Wakabayashi kapışmalarından sonra en sevdiğim kapışma. Bu maçı oynamak keyifliydi.
Yukarı Çık Cevapla
Bu oyunu yemiş yutmuş biri olarak size iki tane süper şut çekmeden gol yöntemi söyleyeyim:

1) Ceza sahasına girin, kaleci az çaprazınızda kalsın. Altı pasa yaklaştığınız an L2 ve R2 tuşlarını basılı tutarak ileri + kare yapın, yani düz kısa pas atın. Top dümdüz içeri girecek.

2) Kaleci degaj attığı zamanlarda forvet oyuncunuz ile yakın direğe falsolu (L2 ya da R2 ile) kafa ya da röveşata vurun. Top dönerek içeri girecek.

Ben bu yöntemleri kullanarak en zor maçları en kötü kadrolarla bile fark atarak alıyorum.
[Resim: 1274.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: cwrz3uf.png]

Sao Paulo 11 - 3 Flamengo

En sevdiğim maçlardan bir tanesi bol kesitli bir maçtı.
Bu oyunda özel kayma olduğunu sanmıyorum. Üçgenle yaptığımız olay bir nevi özel kayma gibi bir şey oluyor zaten.
Özel çalım rakip bize düz bir şekilde gelirken uzaklığı iyi ölçüp zamanlamayı iyi ayarlayıp üçgene bastığımızda oluyor biraz uğraş gerektiriyor.
Rakibin önümüzde olması lazım.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
--------------------

Japonya 5-8 Street Team

Japonya'nın gollerinin tamamını Hyuga Tiger Shoot ile attı.

Street Team ise çoğunu özel şutla, 2 veya 3 tanesini normal şutla attılar.

--------------------

Bu maç benim için çaresizlik maçıydı. Wakashimazu gelen her topu içeri aldı. Atak kısmında gol için sadece Hyuga'yı kullanabildim. Rakibin ataklarına karşılık veremedim, Hyuga ile de tüm ataklarımı gol yapamadım. Bu yüzden yenildim.

Oyunda bir iddiam yok, ama ilk oynayışımda hiç yenilmeden bitirmeyi başarmayı isterdim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 553 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,585 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,981 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: