*

Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 141 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Karl Heinz Schneider

Inter maçlarında 8 numaralı Matteo'yu da kullanabilirsin. O da oldukça iyidir.
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
--------------------

İnter 4-0 Juventus

İNT GOL: Aoi - Aoi | Aoi - Aoi

JUV GOL: Yok | Yok

--------------------

Maçta Shingo Aoi ile 4 kere Non-Stop Shoot vurdum ve hepsiyle gol atmayı başardım. İki kere Matteo'yla Long Shoot da vurdum ama kaleci Primavera kurtardı.

Rakipte Gentile iki tane süper şut, Tacchini ise bir tane süper şut çekti ama Hernandez ikisini de yakalamayı başardı. Bu maçı rahat geçtim.

--------------------

Oyunu çok sevdiğimi söylemeden de geçemeyeceğim. Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: vjJoP.jpg]

Sao Paulo FC 3-1 CR Flamengo

Bu maçtan itibaren biraz kombinasyon şutlar denemeye çalıştım. Aslında R1+L1 yapsam yine farklı yenebilirdim, ama hep kombinasyon denedim. 1 kere Flying Drive Shoot çekebildim. Aşağıda videoyu da koyuyorum. Dakika 3:24'te görebilirsiniz.

Aslında bu maç denemek için biraz zor bir maç, çünkü hiç rahat bırakmıyorlar. Özellikle Santana bir yapıştığı zaman salmıyor.

Sıradaki takım enteresan bir takım. Nereden geliyor, nerede geçiyor hiç bilmiyorum.

Japonya (U-19)
2 - Masao Tachibana
3 - Kazuo Tachibana
4 - Shingo Takasugi
5 - Hiroshi Jito
7 - Makoto Soda
8 - Mamoru Izawa
9 - Kojiro Hyuga
11 - Taro Misaki
12 - Hikaru Matsuyama
13 - Teppei Kisugi
14 - Ryo Ishizaki
15 - Takeshi Sawada
16 - Mitsuru Sano
17 - Hajime Taki
18 - Shun Nitta
19 - Kazuki Sorimachi
21 - Yuzo Morisaki
23 - Ken Wakashimazu

Street Team
1 - Masaru Ooki
2 - Tooru Fujiwara
3 - Masatake Chiba
4 - Kazutoshi Shinohara
5 - Shinji Sakurai
7 - Satoru Takaoka
8 - Satoshi Ishii
9 - Ken Misaka
10 - Kyougo Hibiki
11 - Bob Foreman
12 - Ichirou Ikeda
Yukarı Çık Cevapla
Tam olarak dediğim sahneyi paylaşmışsın; Baresi detayı dışında tıpkı hatırladığım gibi, dikkat edilirse mevkisini kesin olarak bilemiyoruz Gentile'nin burada. Ancak tabi Baresi ifadesi DF olduğunu düşündürüyor. Belki de sadece güçlü bir oyuncu olduğu için ve bu oyunda (en azından benim şimdiye kadar görebildiğim kadarıyla) hücum oyuncuları daha ön planda olduğu için forvete koymuş olabilirler. Ben Jr. Youth turnuvasındaki Gentile ile karıştırdıklarını ise düşünmüyorum çünkü dediğim gibi sensei onlarla birlikte veya en kötü bir otobüs kadar uzaklarında, akılları karışacak olsa sorarlardı.  Güzel

[Resim: lyhcq34.PNG]

Ben henüz yeni öğrendiğim için habire gol atmaya çalışıyorum. Maç, onlar da bolca karşılık verdikleri için keyifliydi açıkçası. Hatta 3 golleri düz şutlaydı ki benim de atmaktan en keyif aldığım şut türü.  Dil Çıkarma  İlk defa bir CT oyununda özel şutları değil de sıradan şutları seviyorum. Başımıza taş yağacak.  Dil Çıkarma  Hatta elemanın bir tanesi orta sahanın az ilerisinden düz şut vurdu ve gol oldu.  ?????  Bu zamana kadar yediğim en güzel oldu, helal olsun yiğidime dedirtti.  
Bu oyunda Kamisori Tackle, Power Block, Skylab Passcut vs de yok sanırım?  Güzel  

@ScoUnk 
Videolarını izlerken adamları zıplaya zıplaya ekarte etmen çok hoş.  Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Shinji'nin forumda da bu soruyu sordum. Shinji bu 20. bölümün prepublication olarak 36. bölüm olduğunu ve 1995 yılında çıktığını, senin dediğin gibi muhtemelen oyun yapılırken Gentile'in mevkisine karar vermediklerini ve o yüzden yapımcıların da FW olarak yaptığını vs. söyledi. Ben yine de o bölüm ile oyun arasında 1 sene olduğu için bir oyuncunun mevkisinin düzeltilebileceğini düşünüyorum. Yani en azından ben olsam öyle yapardım. Ama belli ki Takahashi sensei ve oyun yapımcıları bu konuyu o kadar dert etmemiş. Dil Çıkarma

Maça gelirsek, zıplaya zıplaya gitmek eğer doğru zamanlamayı tutturursan biraz oyunu "abuse" etmek gibi bir şey. Açık Ağızlı Gülümseme Ama rakip de kaymayı abuse ettiği için, içim rahat o konuda. Gülümseme

Oyunda kayma ve blok konusunda özel hareket olduğunu sanmıyorum. Ama şöyle bir durum var, belki dikkatini çekmiştir, doğru zamanda ÜÇGEN tuşuna bastığında karakter özel bir çalımla rakibini geçiyor, top kırmızıya dönüyor ve kamera yakınlaşıyor. O zamanlama nedir ben de net bilmiyorum ama ben üçgen spam yaptığım için zaman zaman denk geliyor. Hatta bu son maçta da oldu. Belki özel kayma ve blok da doğru zamanda doğru yerde doğru tuşa basılarak yapılıyor olabilir. @Makoto Soda belki biliyordur.

Bu arada senin maçta denk geldi mi bilmiyorum ama, Santana'nın hareketleri çok şık değil mi bu oyunda? Özellikle benim maçtaki röveşatası?
Yukarı Çık Cevapla
Santana'nın teknikleri hangi oyunda güzel değil ki.  Kalp - Sevgi

Bana bu maçta bolca Rolling Overhead attı ve haklısın, oyundaki en etkileyici şutlardan bir tanesi. 
Bu oyunu bir kez de hiç özel teknik kullanmadan (sanki çok kullanabiliyormuşum gibi Dil Çıkarma ) bitirmeye çalışacağım çünkü daha önce de dediğim gibi düz vuruşlarla gol atması bir tek bana mı çok keyifli geliyor bilmiyorum ama çok hoşuma gitti.  Güzel  Hele Makoto Soda'nın dediği şu falsolu vuruşları yapmayı başarabilirsem benim için oyun bambaşka bir hal alır. (Yine de bir Super Striker değil tabi. Dil Çıkarma )
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 550 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,536 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,978 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: