*

Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 141 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Makoto Soda
Madem öyle, saat 12'yi geçtiğine göre bugünkü maçın sonucunu da atayım. 3 tane gol yedim ve bunların yalnızca 1 tanesi özel şuttu. Özel şutta basmama rağmen özel kurtarış yapmadı. 1 tane orta-kafa-gol oldu. 1 tane de bildiğin düz şut direkt gol girdi. Bu tarz şeylerde benim şanssızlığım olsa gerek. Açık Ağızlı Gülümseme

[Resim: mcGIj.jpg]

Inter Primavera 8-3 Juventus Primavera

Yukarıda yazdım zaten yediğim golleri. Başka da sözüm yok. Ama Gentile'in hala forvet olması çok garip geliyor bana. Animeyi izleyenlere soruyorum, animede de böyle mi?

Sıradaki maç Brezilya'ya gidiyoruz. Dil Çıkarma

Sao Paulo FC
1 - Alfredo Leoradore
2 - Bruno Marcel
3 - Donaldo Sauber
4 - Heraldo Lucy
5 - Samuel Jorginho
6 - Franco Sergio
7 - Léon Sandro
8 - Ricardo Tafrel
9 - Valeria Leandro
10 - Tsubasa Oozora
11 - Gabriel Antoni
12 - Victor Ediler
13 - Vicente Bebeano
14 - Roberto José
15 - Enoc Vimar

CR Flamengo
1 - Benito Rongo
2 - Bruno Mamecha
3 - Clemente Brás
4 - Isabel Annaldo
5 - Eva Actos
6 - Francisco Vapaio
7 - Editho Cafuba
8 - Gertruda Muarel
9 - Lorenzo Marinho
10 - Carlos Santana
11 - Pedro Eumundo
12 - Luciano Leo
13 - Terencio Raitt
14 - Raul Zelio
15 - Samuel Giltor
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: da0f7lk.png]

Inter Primavera 7-0 Juventus Primavera

Goller: Shingo Aoi (7)

O kadar çok konuştuk ki kırmızı kart yemezsem olmazdı bende iki tane birden yedim Açık Ağızlı Gülümseme

[Resim: ra98a19.png]
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: guqaf17.PNG]

@ScoUnk 
Tahmin ettiğim gibi bendeki rom sizlere ömür. Ben de biraz önce ta en baştan tekrar başladım,

Japonya 2 - 1 Almanya (Enteresan şekilde 10 kadar süper şutumun yalnızca bir tanesi gol oldu ????? )

Inter Milan 3 - 1 AC Milan 

ve son olarak 

Inter Primavera 8 - 0 Juventus Primavera

Dediğim gibi bu takımla oynamaya bayılıyorum; Aoi çok ama çok etkili. Gerçi 20 küsur şut çektim ancak bir zaman sonra (sonlara doğru) her özel şutumu kaleci tutar oldu, sanırım bir yerden sonra oyuncunun gücü tükeniyor. Ben tabi şu an acemi olduğum için hiçbir şeye dikkat etmeden can havliyle habire şut vuruyorum.  Dil Çıkarma

@Makoto Soda 
Oyunda kırmızı kart olduğuna sevindim, çünkü kırmızı kart verilmeyecekse sarı kartların hiçbir anlamı yok. CT'de gerçek futbolla ilişki kurmak gibi bir niyetim yok gerçi ama bu kart olayı yakışıyor.

Evet eski FIFAcılardan bir ben kaldım herhalde. Aynen verdiğin sıralama ile oynuyorum. Klasik ASDQ ve Yön Tuşları ile yani. Klavyeden oynayabiliyor olmak cidden harika, gamepad ile oynamaya devam edecek olsam sanırım kangren olurdum.  Dil Çıkarma

@ScoUnk 
Ceza sahası içinde attığım gol dediğin gibi bir bilemedin iki adım içerideydi. 
Valla' sağolun ya, ikiniz sayesinde oyunu oynamayı öğrendim.  Süper
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Elimizden geldiğince yardım ederiz sorun değil. Gülümseme

Gördüğüm kadarıyla oyuna da alışmaya başlamışsın. Dediğin gibi bu oyun resmen Shingo Aoi için yapılmış gibi. Neden bu kadar sevdiğimi de anlıyorsundur. Dil Çıkarma

Bu oyunda, diğer oyunlara benzer şekilde GUTS sistemi var. Ama sayısal bir değer değil BAR şeklinde. Koyduğun SS'te mesela iki oyuncunun da yanında sarı bar var. Birinde azıcık kırmızı, diğerinde azıcık mavi var. Bar'da 3 renk var ve her özel harekette azalıyor. Mavi - Sarı - Kırmızı diyerek azala azala gidiyor. Bu da tabii ki özel hareketlere etki ediyor.

Almanya maçında gol olması kesin olmayan şutlarla biraz yorup sonrasında garantileri vurmak daha faydalı. Örneğin en önce 1 tane Kamisori vurabilirsen, sonra Hyuga ve Tsubasa ile atabildiğin kadar atıp, Muller iyice yorulunca Nitta ile denemek lazım.

Save sorunun çözüldü mü?

Son olarak Juventus'ta Gentile'in forvet olması hakkında ne düşünüyorsun? Açık Ağızlı Gülümseme

@Makoto Soda

Bir de ben bu oyunda falso hiç vermedim. R2 L2 ile şutu çekmeden önce mi basmak lazım, nasıl yapıyoruz?
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk
Falsoyu vermek için şut tuşuna basar basmaz hangi yöne falso vermek istiyorsan o tuşa basılı tutman lazım.Mesela kaleye düz gidiyorsun sağa falsolu göndermek istiyorsun. Şut tuşuna bastın R2'ye basılı tutuyorsun.Sola falso vermek için L2'ye basılı tutuyorsun.Top kaleye gidene kadar basılı tut top falso alacaktır.Ben son yaptığım maçta üç golü böyle attım.Gol yemeyecek kaleci yok bu yöntemle.Rakipte düz şutla böyle atıyor golleri bize.
@Hikaru Matsuyama
Artık oyuna alışma sürecini atlatmışsın rakibi perişan etmişsin Açık Ağızlı Gülümseme
Save sıkıntısı da bittiğine göre artık zevk alarak rahat rahat oynarsın.

Gentile bu oyunda hakikaten ilginç bir şekilde forvet oynuyor.J serisinde hatırladığım kadarıyla Aoi ile karşılaşmamışlardı.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk 
Gentile ile ilgili benim bir teorim var, hazır sormuşken burada dile getireyim. Captain Tsubasa World Youth mangasında hatırlarsanız Gentile, Aoi'yi alt ediyordu ilk ortaya çıktığında ve o bölümde biz Gentile'nin hangi mevkide oynadığını görmemiştik. Bu ve Captain Tsubasa J The Way to World Youth oyunları da sizlerin de bildiği gibi "yarım" oyunlar, bu nedenle de Gentile'yi olsa olsa forvettir diye düşünerek bu mevkide konumlandırmışlar. 

Ancak bu teorimde sorgulanacak bir nokta var; benim bildiğim kadarıyla tüm CT oyunları Takahashi-sensei'nin bilgisi ve izni dahilinde ortaya çıkıyor. Şu halde bu oyunu yaparken FW Gentile'den senseinin de haberi vardı diye düşünmek mantıklı olan. Bu şekilde beyin fırtınası yapınca benim aklıma yatan senaryo, senseinin kendisinin bile Gentile'yi mangayı çizmeye devam ettikçe mevkisi için son kararı savunmada kılmış gibi gözüküyor. 
Bizler onu mangada DF olarak izlediğimiz için de bu 2 oyunda onu FW olarak gördüğümüzde garipsiyoruz haliyle.  Güzel

@Makoto Soda 
Falso olayı iyiymiş, R1+L1 dışında özel şut vuramayan benim gibi birisi için bu şekilde falsolu gol atabilmek oynayışıma renk katacaktır. Tabi becerebilirsem.  Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 553 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,585 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,981 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi