*

Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 141 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Resim: 2fw2qjq.PNG]

0 (SIFIR) ÖZEL ŞUT ve GALİBİYET!  Dil Çıkarma  Var mı benim gibi fakir şekilde oynayıp da maç kazanan.  Yupi  Uzun zamandır bu kadar mutlu olduğumu anımsamıyorum.  Ağlama

@ScoUnk 
Son mesajın için de teşekkürler, dikkate alacağım, hiç değilse en düşük özel şutları bari çekeyim, çünkü kaleye 30 şut çektim anca' 2 tanesi gol oldu, sanırım bir sonraki maç da o da olmayacaktır, özel şut olmadan hem ilerleyemem hem de CT'nin tadı çıkmaz, ruhuna aykırı.  Güzel

Ama bu maç en azından R1+L1 beraber deli gibi basarak Wakabayashi ile kurtarışlar yapmayı başardım. 

Sadece merak ettiğim için soruyorum; R1'e basıp da özel şut kombinasyonu girerken ne kadar bir zamanımız var? Çünkü ben oyuncumu durdurup da özel şut çekeyim diye düşünürken rakip anında alıyor topu benden. Yani ne kadar hızlı olmam gerektiğini bilemiyorum.  ?????
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Öncelikle galibiyetin için tebrikler. Biraz değişik bir yöntemle olmuş, zor bir yöntem, ama başarılı. Açık Ağızlı Gülümseme

Şut kombinasyonu girerken açıkçası o kadar uzun bir süren yok. yani kendini hazırlayıp 1-2 saniye içinde yapman gerekiyor. Hatta çoğu zaman 1 saniye içerisinde. @Makoto Soda yukarıda bir şey yazmıştı, ben onun kadar detayıyla hakim değilim; 

Alıntı:"Özel kombinasyonlu şutlar için bir kere R1'e basın oyuncunun ismi yanıp sönmeye başlıyor bu zaman zarfında doğru yön tuşlarını girdikten sonra şut tuşuna basın.Yanıp sönme durumunda yapılamazsa şut iptal olacaktır.O yüzden biraz seri hareket etmek gerekiyor."

Onun dışında şu an için R1+L1 kombinasyonuyla yaptığın şutlar sana oldukça yeterli olacaktır. Benim skorları görüyorsun işte.

Bir de ufak bir trick de vereyim. Topu kaleci kaptığı zaman degaj dikerken, hemen önündeki oyuncu ile X'e basarak röveşata (!) atıp gol bulabilirsin. Benim Inter maçımda sarışın oyuncu ile bulduğum gol öyle oldu. Hatta videosunu atayım daha rahat anla. 4:53'ten itibaren izlersen ne demek istediğimi anlayabilirsin.

[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: 1ep7p9z.PNG]
Bizim evde bayram var!  Yupi Her ne kadar sadece R1+L1'e mahkum bir şekilde oynamak durumunda kalsam da atıyor muyum, artık atıyorum.  Güzel

@ScoUnk 
İyi ki spoiler içinde vermişsin, ben okumamıştım yazdıklarını ve maçta ilk golü attıktan sonra tabelaya baktım 1-1 yazıyor, dedim aha ben süper şutla gol attım oyun hata verdi.  Dil Çıkarma

Yalnız benim çok büyük bir problemim var: Kayıt. 

[Resim: mb1h8bo.PNG]

Dediklerini harfiyen yaptım, oyunu ahan da bu şekilde kaydettiğime adım gibi eminim, çıktım geldim maalesef yine kaydolmamış. Mecburen Almanya'yı tekrar tokatlamak zorunda kaldım.  Dil Çıkarma  2-0 yendim kerataları. 

Şimdi ben bir şeyleri yanlış yapmıyorsam demek ki benim rom hata veriyor, daha fazla bununla devam etmenin manası yok, zaten güç bela kan ter içinde kazanıyorum maçları. 

Bu arada sorularım birikti, sen ve Makoto Soda yanıtlarsa çok memnun olurum.

1- R1+L1 ile kaleci kurtarışı yaparken devamlı basmalı mıyım yoksa bir kere tuşlamam yetiyor mu? Aynı şekilde özel şut çekince de habire R1+L1'e basıyorum ve kendimi bütün tuşlara basıp bölüm geçmeye çalışan ergenler gibi hissetmeye başladım.  Dil Çıkarma

2- Epey sarı kart oluyor ancak sanırım oyunda kırmızı kart yok?
3- Ceza sahası içinden özel şut vurulamıyor demiştiniz ancak ben attım.  Gülümseme Yani tabi şut listesindeki kombinasyonlarla değil elbette, yalnızca R1+L1 ile attım, şayet kastettiğiniz bu değilse o başka tabi.  Güzel

@ScoUnk
Bu arada videoyu da izledim, cidden klas gol atmışsın, aklımda olsun, ben de aynısından atmaya çalışacağım.
Maşallah çok güzel oynuyorsun.  Dil Çıkarma

Bu arada Inter ile oynamak her zaman çok keyif veriyor, Aoi & Hernandez ikilisini CT'de çok seviyorum.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Öncelikle aldığın galibiyetler için tebrik ederim. Özel şut çeker iken oyuncunun etrafında ışık çıktıktan sonra devamlı R1+L1 yapmana gerek yok.Devreye şut animasyonu giriyor ellerini bırakıp dinlendirebilirsin. Şut karşılarkende aynı durum geçerli fakat tam nerede basılması gerektiğini bilmediğimiz için rakip oyuncu çekmeye hazırlanırken başlıyoruz R1+L1'e abanmaya Açık Ağızlı Gülümseme

İkinci soru için oyunda kırmızı kart var.Hatta kaymak yerine bazen vücut koyup aldığımızda direk kırmızı kart bile yiyebiliyoruz.Dirsek mi atıyor ne yapıyorsa artık.Topa kayarken oyuncuya yakın olmak önemli.

Ceza sahası içinden ben hiç özel şut çekemedim.İşin gerçeği bir kaç kez denedim baktım olmuyor bırakmıştım.Demek ki mümkünmüş.Biraz inatlaşmak lazımmış.
Oyun kayıt bölümü sorunluysa romdan veya emülatörden olabilir.Yukarıda farklı bir emülatör paylaşmıştım onu deneyebilirsin.

Birde bir sorum olacak klavyeden oynarken nasıl bir tuş kombinasyonuyla oynuyorsun ? Eski FIFA veya CS oynayanlar gibi mi oynuyorsun ? Ben mesela A = Hızlı Koşma  S= Şut   D=Pas   Q=Çalım(Yani Üçgen)   W=R1   E=L1  R=R2  F=L2 olarak kullanıyorum.
W ve S alt alta olduğu için hemen W basıp diğer elim zaten yön tuşları üstünde duruyor kombinasyon girip S'ye basıyorum.

Başka sormak istediğin veya aklına takılan yer varsa sorabilirsin. Video çekme işinden fazla anlamıyorum. Upload hızımda yaşadığım şehir itibarıyla çok düşük.Yoksa detaylı bir şekilde anlatmak için video çekerdim. Çünkü bu oyuna alışanlar kolay kolay bırakamıyor. Herkesin oynamasını istediğim bir oyun. Oyun sonunda değişik takımlarla oynamak çok keyifli.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Öncelikle galibiyetlerin için tebrikler.

1- Ben sürekli basıyorum, hem şutta hem de kurtarırken. Oyun eski olduğu için bazen algılama problemleri yaşıyor ve her pozisyon bir fırsat demek. Özellikle kalede algılamazsa bedavaya gol yemiş oluyorsun durduk yere. Evet dediğin gibi ergen misali abanıyorum. Açık Ağızlı Gülümseme

2- Kırmızı kart nispeten zor çıksa da, var. O yüzden sarı görünce dikkat etmek gerekiyor. Özellikle mesafeli, ucu ucuna yeten ve arkadan olan kaymalarda faul ve sarı kart çıkıyor.

3- Ceza sahası derken, böyle 1 adım içeride falansa öyle oluyor, ama baya içeride atamadım ben hiç. Ama sanırım kombinasyon yaparak atılıyordu, emin değilim. Çok çok önce oynadım en son oyunu.

Son olarak save konusunda, save yaptıktan sonra yeni icon çıktığından emin misin?

Şimdi aşağıdaki linkte senin için başarılı bir save videosu atıyorum. Oradaki tuş seslerine bakarak kaç kere onay yaptığımı görebilirsin. Özellikle ismi yazdıktan sonra son bir onay daha yapıyor ve ana ekrana dönüyor. Yaptığın farklı bir şey var mı bak bakalım.

https://streamable.com/t2fdg3

Hatta kayıt yaptıktan sonra tekrar SAVE deyip başarılı olup olmadığını kontrol etsen iyi olur, ben de yapıyorum.
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk

Hernandez ile bu zamana kadar gol yediğimi hatırlamıyorum.Bu oyunda çok iyi durumda.
Ceza sahasından biraz önce test ettim dediğiniz gibi süper şut çekilebiliyormuş.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,677 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,984 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: