*

Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 141 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Resim: b9nwi9l.png]

Inter Milan 6 - 1 AC Milan

Goller: Shingo Aoi (6)

Bayılıyorum şu Shingo'ya çok hızlı bir futbolcu kimse yetişemiyor. Maçta özel sahne vardı herkes Aoi'ye hayran hayran bakıyor Gülümseme
Gino Hernandez dört tane özel şut kurtardı. Bu takımı yönetmesi çok keyifli. Shingo çok iyi oynarken zevk veriyor.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda
Gino bir tek bende varlık gösteremiyor sanırım. Gülümseme Ben şutu R1-L1 abanmama rağmen tutamadım. Daha önce de tutamadığımı hatırlıyorum.
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: fszib80.PNG]

@Jun Misugi 
Ben de emülatörü açabilmek adına epey cebelleştim, sağolsun ScoUnk epey yardımcı olmaya çalıştı ama olmayınca harbiden olmuyor.  Dil Çıkarma  Bendeki karanlık ekran hatası Options --> CPU Overclocking --> x1 yapınca düzeldi ve oyun açıldı gerçi açıldı da ne oldu Almanya'dan habire 5 yiyorum.  Dil Çıkarma  Umarım sende de işe yarar. 

@ScoUnk @Makoto Soda 
Valla' gıpta ile bakıyorum sonuçlarınıza, yaşıyorsunuz bu hayatı.  Dil Çıkarma  Ben bu oyunu ilk defa oynuyorum ve inanılmaz yabancı geldi, resmen alışamıyorum.

Bir de benim geçmişimde PES, PS, PS2 vs yok, hep PC deneyimim oldu. Bu nedenle de gamepad, joystick filan elime alınca uzay mekiğine binmişim gibi hissettiriyor.  Dil Çıkarma

Neyse ki Makoto Soda'nın PC'den oynadığını gördüm ve mutlu oldum. Ben de bundan sonra gamepad'i iade ediyor ve klavyeden oynamak için yeniden kolları sıvıyorum.

Siz beni beklemeyin, devam edin.  Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Yalan yok ben zamanında, 12-13 yaşlarımda bu oyunu çok oynamıştım. O zamanlar hatta CT'nin devam ettiğini bile bilmiyordum, bu oyun sayesinde Japon Milli Takımı olaylarını öğrenmiştim.

Klavyeden oynayabilirsin, ama bana her zaman daha zor geliyor. Ben başka oyunları da yerine göre joypad ile oynuyorum. Tamamen alışkanlığa bağlı.

Oyunda maçlar çok uzun sürmüyor, dolayısıyla arka arkaya 2-3 maç yapabilirsin, o yüzden geriden gelsen bile devam etmeni isterim. Başarılar. Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: a8hogpp.PNG]
İlk defa 5-0 yenilmedim.  Dil Çıkarma
Hiç süper yapamıyorum, bana öyle geliyor ki süper hareket çekemeden bu ilk maçı bir şekilde kazanacağım.  Dil Çıkarma

R1'e basınca benim adam taş kesiliyor ve rakip anında topu kapıyor, nasıl olacak o iş.  Kızgın - Sinirli

Bir de PK'de köşeyi de bildim ama yine de yedim golü.  uyu
Offf of hangi birini anlatayım bilmiyorum ki, her yerden vuruyorlar Raif ABİ.  Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Sanırım netleşmeyen bir durum var. O yüzden süper çekemiyorsun ve o yüzden kaleci ile kurtarış yapamıyorsun.

Öncelikle soruna yanıt vereyim. R1'e bastığında oyuncu evet durur ve durduğu sırada özel hareket için attığım listedeki kombinasyonları yapman gerekir.

Ama tekrar söylüyorum, bu ilk maçlar için kombinasyon yapmanıza gerek yok. Hatta ben şimdiye kadar etkinlikte yaptığım maçların hiçbirinde kombinasyon yapmadım. R1 ve L1 tuşlarında aynı anda basarsanız otomatik oyuncunun en düşük özel şutunu vuruyor. Mesela Tsubasa için Drive Shoot çekiyor, ama Twin Shoot çekmek için kombinasyon yapmalısın şeklinde.

O yüzden şut çekeceğin zaman R1 ve L1 tuşlarına ceza sahası dışındayken aynı anda basmalısın. Hatta orta sahadan bile basabilirsin.

Kurtarış yaparken de oyuncu şutunu vurduktan sonra, kaleye giderken R1 ve L1 tuşlarına aynı anda basarsan, özel kurtarış yapacak Genzo. Bu sayede gol yemeyeceksin. Almanya maçında özel kurtarış yapmadığın için muhtemelen bu kadar gol yiyorsun. Bu maçta yiyeceğin maksimum gol 2 olması lazım. Genzo gerçekten iyi çünkü.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 550 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,536 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,979 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: