*

Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 252 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Ahmet Yasin Kimseye zorla oyun oynatacak halimiz yok. Devam etmek istemeyen arkadaşlar " ben artık oynamak istemiyorum " diyerek açıklama yapmadan direkt olarak bırakabilirler. O zaman şöyle yapalım oynamayacak olanlar söylesin biz de boşuna maç yapmak için beklemeyelim. İsterseniz etkinliği  sonlandıradabiliriz. Herhalde herkes zoraki oynuyordu.
@ScoUnk Konu senin olduğu için sana bırakıyorum ne dersen onu yapacağım. Bitirelim dersen bitirelim. Yok devam edelim dersen beraber devam edelim.
9 maç kaldı zaten. Başka bir oyunada geçebiliriz.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda

Ben bu oyunu bitireceğim, tek başıma da olsam. Dolayısıyla, bırakmak isteyen bırakabilir, benle oyunu bitirmek isteyen bitirebilir. Gülümseme
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk

9 maç kaldı zaten o zaman birlikte bitirelim. Benim vaktim fazlasıyla var. Sana göre oynayacağım. Sen maç attıkça bende atarım. Aynı anda bitirmiş oluruz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Beni unuttunuz. Açık Ağızlı Gülümseme Ben devam ederim her türlü. Gülümseme Yukarı Çık Cevapla [Resim: pdd16ke.png]

Nankatsu 6 - 1 Ootomo

Goller: Tsubasa(6) - Nitta
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: LGhYe.png]

Nankatsu 5-0 Ootomo

Bu oyunda ortaokul takımındaki Taki ve Kisugi, özellikle de Kisugi, mangadaki gibi yansıtılmış, gerçekten işe yarıyorlar. Maçta 1 topum direkten döndü, bir tane de çizgiden defans çıkardı. Farkı biraz daha açabilirdim yani.

Sıradaki maç Touhou ile oynuyoruz. Rakip Musashi.

Touhou
1 - Ken Wakashimazu
2 - Takashima
3 - Yutaka Matsuki
4 - Hideto Koike
5 - Hiroshi Imai
6 - Katsuji Kawabe
7 - Tadashi Shimano
8 - Kiyoshi Furuta
9 - Kazuki Sorimachi
10 - Kojiro Hyuga
15 - Takeshi Sawada

Musashi
1 - Nagashima
3 - Nishiyama
4 - Inoue
5 - Takihara
7 - Ueda
8 - Sakurai
9 - Akira Ichinose
10 - Minoru Honma
11 - Shinji Sanada
12 - Abe
14 - Jun Misugi
17 - Nanba
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,775 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,990 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: