*

Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 252 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Karl Heinz Schneider Yeteneklerini saklasalar bile değişen bir şey olmazdı. Nitta o maçta Hayabusa Vole vurabilmek için çok fazla pozisyon harcadı. Hyuga gibi dememin sebebi o. Hyuga da Nitta gibi Tsubasa'dan daha iyi olduğunu kanıtlamak için Wakabayashi'ye ceza sahası dışından sürekli şut çekmişti.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: 3jf7s0m.png]
Wakabayashi'yi geçemedim.  Dil Çıkarma

Oyunun bana hitap etmediği çok açık; yani görselleri, hikayesini filan çok seviyorum ama oynanış açısından hiç ama hiç tarzım değil. Maç içinde kimin ne yaptığı belli değil, her an her şey olabiliyor. Rakip kale boş diyor, anında vuruyorum kaleci çıkıp rahatça alıyor, pardon!?  Dil Çıkarma  Kale boş vuruyorum %100 gol ama o da ne hakem maçı bitiriyor. Zaten top sürmek pas vermek çok ama çok zor, en azından benim için, ben paslaşma olayını çözemedim, topu rakip kaleye taşımak için her defasında kan ter içinde kalıyorum. 

Bu noktada normalde tek başıma oynuyor olsaydım bırakırdım ancak sizlere olan saygımdan devam edeceğim ama benim için etkinlik bitmiştir.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Keyif almıyorsan zorla oynamana gerek yok. Gülümseme Sonuçta Varşova Paktı imzalamadık başlarken. Keyif almadığın halde zorla oynamak sana işkence olur. Çekilme kararın varsa sonraki mesajında söylersin, biz de Ootomo maçlarına başlarız. Dil Çıkarma
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama @ScoUnk a katılıyorum oynamak istemiyorsan bırakabilirsin. Zevk almadığın bir şeyi zorla oynamak zorunda değilsin. Sevdiğin bir oyunun etkinliği olursa ona katılırsın. Zoraki olarak oynamanın hiç gereği yok.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
Bugün akşam ben Ootomo maçımı yapacağım, başka bekleyen varsa maçını yapabilir.  Güzel
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Selam@Hikaru Matsuyamanın yazısını okuduktan sonra bende kendimi açıklama yapmak zorunda hissettim. Açıkçası bende son zamanlarda oyundan hiç keyif alamıyorum. Sadece buraya atmak için oynuyodum. Son iki gündür oyuna bile girmek istemedim. Nedenleri ise bir kere oyun çok zor. Mesela şu Hamanaka maçı beni Captain Tsubasa 2deki Brezilya finalinden daha çok zorladı. İlk başlarda oyun yine güzeldi. Çünkü her takıma verilmesi gereken zorluk seviyesi verilmişti. Ama şimdi saçma sapan takımlara çok saçma derecede zorluk verilmiş. Buda beni sinir etti. Diğer bir neden oyunun oynanışıda bir süreden sonra sıktı artık. Bir adım atsan hemen önünü kesiyorlar, Tsubasadan başka oyuncuyla neredeyse gol atamıyoruz. Kaleciler zaten genellikle çok iyi. Oyunda sadece hikaye anlatımı ve animasyonlar güzel. Buda yetmiyor işte. Devam etsemmi etmesemmi bilemedim. Sizi yarı yolda bırakmamak için devam etmek istiyorum. Ama artık oyuna giresim bile yok devam etmemekte istiyorum ne yapsam bilemedim. Duruma göre bakarım. Şimdilik görüşürüz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 288 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,635 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,982 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: