*

Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 252 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Makoto Soda

Bu oyundan sonra bir etkinlik daha yapalım bari, başka başka serileri de tekrar okumana/izlemene ön ayak olur. Açık Ağızlı Gülümseme

Ootomo benim için çok önemli bir rakip. Çünkü çocukken televizyonda Nitta'yı gördükten sonra ona hayran kaldığımı hatırlıyorum. Şimşek gibi hızlı ve sert şut çeken bir Nitta portresi vardı aklımda. Japonya Milli Takımı için en büyük hayal kırıklığımdır.  üzgün
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: Hg1z0.png]

Nankatsu 4-2 Okabe

Böylece Ootomo maçı çalışmalarına başlamış bulunuyoruz. Dil Çıkarma

1 - Isamu Ichijou
2 - Shingo Tadami
3 - Koji Nishio
4 - Masao Nakayama
5 - Koji Kawada
6 - Akio Nakao
7 - Masaki Yoshikawa
8 - Tooru Hiraoka
9 - Shun Nitta
10 - Hanji Urabe
11 - Takeshi Kishida
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk Ootomo maçını ilk izlediğimde " tabi o zamanlar Tsubasa'nın yenilmez armada olduğundan haberimiz yok " galiba yine kaybedecek demiştim. Hayabusa şut çok hoşuma gitmişti. Durdurulamaz gibiydi.
Nitta sağolsun Hyuga gibi bir inat yüzünden maçı kaybetmişti. Nitta benim için de tam bir hayal kırıklığı olmuştu ama son serilerde biraz kendine geldi.
Bu oyun bittikten sonra başka bir etkinlik olabilir.Oynamaktan zevk aldığım bir oyun olursa seve seve katılırım yine.
Ootomo maçını oynayabilir miyiz ? Maçı eksik olan kaldı mı ?
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama ve @Ahmet Yasin maçlarını yapmadı henüz. Onları da bekleyelim isterseniz. Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk Hiç sorun değil bekleriz Gülümseme
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda 

Nitta ve arkadaşları Nankatsu takımının yanına gidip artistlik tasladılar. Sonra Tsubasa da onları ciddiye aldı. Antrenmanda takım arkadaşlarını ne kadar sert eleştirdiğini hatırlarsın. Tsubasa maçı ciddiye aldı, her şeyini verdi ve kazanmayı bildi. Otomo oyuncuları güçlerini maça saklasaydı kazanma ihtimalleri oldukça yükselirdi. Eğer örneğin Otomo günücü maç öncesi göstermeseydi Tsubasa ilk yarı Nitta'yı marke etmek için defansif oynamazdı. Otomo takımı burada hata yaptı. Ama yine de Tsubasa futbol dahisi. Her türlü Otomo'yu yenerdi ve Ulusal Şampiyonaya yükselirdi. Ama yine de o maçta çok zorlanırdı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 288 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,635 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,982 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: