*

Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 252 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Resim: gil8dxi.png]

Nankatsu 3 - 0 İtou
Goller:Tsubasa(3)

Bu rakibe karşı bu kadar zorlanacağım aklımın ucundan bile geçmezdi.Skor olarak üstün gibi görünsemde adamlar beni resmen ezdi.
Zaten 6 ya 4 üstünler pozisyonlarda. Tsubasa'dan top alabiliyorlar ve çalım atabiliyorlar. Pasların çoğunu kesiyorlar.
Fakat Nankatsu defansı bu maç efsaneydi. Morisaki bir şut kurtardı. Direkten dönen iki topu geri tamamladılar.Birini Nakazato diğerini Iwami çizgiden çıkardı.Takasugi iki şut blokladı. Iwami'nin bu oyunda benim için özel yeri var. Hiç beklenmedik biçimde top kazanabiliyor.
Rakip kaleci de hiç fena değil. Maç süresi 30 dk artık.Uzun olmasa bu maç benim için çok sıkıntılıydı.
Kısacası rakip oynadı ben gol attım. Bu arada Takasugi'de yeni blok , Taki ve Kisugi'de özel verkaç hareketi var.

@Hikaru Matsuyama En sevdiğim Nankatsu takımı olduğu için değil de rakiplerden dolayı ortaokul bölümü hoşuma gidiyor benim.
Kadro olarakta fena değil ama rakipler çok iyi.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
Evet o açıdan haklısın, serinin bu bölümündeki rakipler çok ama çok iyiler, büyük renk katıyorlar hikayeye. 

Bu arada sadece bana mı oldu bilmiyorum ama şu ana kadar oynadığım tüm karşılaşmalarda şut çektiğimde direkten dönüp de benim adamım tamamladığı her pozisyonda rakip topu çizgiden çıkardı.  Kızgın - Sinirli

İyice ağlama duvarına döndü ancak bir konudan daha yakınacağım; ben CT'yi çok severim ama Tsubasa'ya karşı öyle aman aman bir hayranlığım yok yine de oynadığım tüm CT oyunları içerisinde Tsubasa'nın bu derece etkisiz olduğu bir başka oyun hatırlamıyorum. Özellikle de paslaşma konusunda her zaman çok iyi olan Tsubasa ile bu oyunda gönül rahatlığı ile pas verebildiğimi söylemek çok zor olur. Enteresan gerçekten.  uyu
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: aVbFM.png]

Nankatsu 4-2 Itou

@Makoto Soda

İnanır mısın beni de hallaç pamuğu gibi attılar. İlk golüm normal vole ile oldu, dedim ki rahat maç olacak. Sonra bir başladılar. Top kesmeler vs. Takımda Tsubasa hariç gol atabilen yok. 2 gol yedim ama Morisaki'ye sövemeyeceğim çünkü o kadar çok top çıkardı ki. 2 kere de benim de çizgiden top çıkardı defans oyuncularım.

Ben bu oyundaki en büyük problemimi çözdüm. Bu oyunda pasif durumda kalma süreleri çok uzun. Tüm defans oyuncuları ile çalım dediğinizde bu sefer yumruklanan toplara koşacak defans kalmıyor. 11 şut oldu ama onların rahat 6-7 tanesi arka arkaya pozisyonlar. Atıyorum bir pozisyonda 3 kere Morisaki yumrukluyor 4 şut çekiliyor. Diğerinde 2 kere yumrukluyor 3 şut çekiliyor. Bir yerde Morisaki de bitiyor tabii ki gol oluyor. Bu sorunu çözmeye çalışacağım bir sonraki maçta.

Sıradaki maç Hamanaka;

1 - Inose
2 - Kanzaki
3 - Miyoshi
4 - Washio
5 - Kuroda
6 - Higashi
7 - Sasaoka
8 - Kazuma
9 - Izumikawa
10 - Nagasaki
11 - Doi

[Resim: aQoRf.jpg]
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
Maç Sonucu 
Nankatsu 2
Itou 1
Bu maçın bu kadar zor olması çok saçma baya sinir etti beni. Maça geçelim . Maça onlar başladı ve golü attılar. Sonra ben Tsubasayla kaşeciyi çalımlayıp beranerliği sağladım. Santra yaptılar ve ben topu kaptım. Tsubasanın özel şutunu çektim direkten döndü ardından bir oyuncum kafa vurdu çizgiden çıkardılar top kornere çıktı. Kornerde uğraşmak istemedim direk Tsubasanın süper şutunu çektim gol oldu ve 2-1 öne geçtim. İkinci yarı dedim bu takımla uğraşılmaz zaman geçiriyim ve 30 dk boyunca topu bir kere bile kaptırmadan zaman geçirdim ve maç bitti. Bu takımın bu kadar zor olması acayip saçma. Bidahaki maçda görüşürüz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: h07wnad.PNG]

--------------------

Nankatsu vs Itou (5-4)

NAN GOL: Tsubasa (Nagano) - Tsubasa (Taki) | Tsubasa (Kisugi) - Tsubasa (Taki) - Tsubasa (Kisugi)

MEI GOL: Iwai | Noda - Yuuki - Nakamoto

İlk yarı rakibin bir oyuncusunun şutu direkten döndü.

--------------------

Çok zorlu bir maçtı. Maçın bitimine 3-4 dakika kala eşitliği sağlayacak golü attılar. 4-4 oldu. Tsubasa ile verkaçlarla ilerleyip Röveşata çekmeyi başardım ve golü attım. Bu golle maçı 5-4 yendim. Maçın bitiminde Tsubasa'nın enerjisi 7 kalmıştı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk İlk maç için gerçekten zorlu bir rakipti.
Çok iyi oynuyorlar.
@Hikaru Matsuyama Aslında Tsubasa'nın pasını kolay kolay kesemiyorlar maç içi level atlama olduğu için oyunu biraz daha zorlu hale getirmek için yapılmış ama sana katılıyorum oyunda her an her şey olabiliyor.
@Karl Heinz Schneider Çok gollü geçmiş maçın çekişmeli bir maç olmuş.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 288 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,654 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,984 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: