*

Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 252 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Hikaru Matsuyama Senin için zor bir durum olmuş yenilmediğin halde baştan oynamak sinir bozucu olsa gerek. Tebriğin içinde teşekkür ederim.
@Karl Heinz Schneider Evet ilk twin şutu serideki gibi beklemediği için yiyor büyük ihtimalle.Fakat diğerlerini kurtarsa da bu hiç yemeyeceği anlamına gelmez. Tsubasa ile gol oldu. Diğer üç twini Misaki ile vurdum hepsini kurtardı.Tsubasa ile vurduğum ikinci twini hakem yedi. Sürekli Tsubasa ile oynadığım için 3. bir twin şut vuramadım. Bırakma hareketinden sonra büyük ihtimal yerdi.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Öncelikle ben de Meiwa'yı yendim ama önce 2 kere yenildim.

[Resim: Y3ofp.png] [Resim: Y3kz6.png]

Şu ana kadar oyuna yapacağım en büyük eleştiriyi yapacağım. Genzo geliyor diye o kadar gazladılar. Bu maça girmeden önce Level 11 idi. Bu adam zaten hepi topu 2 maç mı ne oynadı bizle. Bir de forvet değil gol attıkça level alsın. Ben bu adamı nasıl level atlatacağım? Sen o kadar "final bu, aman Genzo da iyileşti" diye gazlıyorsun, Hyuga'nın bırak Dangan şutunu, röveşatasında havaya uçtu. Hiçbir şutu tutamadı. 2 kere yenilip level aldım da öyle tutmaya başladı.

Aynı şekilde Wakashimazu'ya hiçbir gol atamadım. İlk Twin Shoot girdi o kadar. Son maçta gol atabilmeye başladım, o da Tsubasa ile vurduğum Twin Shoot'lar ile. Bir tanesi de direkten döndü. 3-0 bitebilirdi.

Daha önce bahsettiğimiz dengesizlik bu maçta en yüksek ve rahatsız edici seviyedeydi. Genzo ile ben mi bir şeyi atlıyorum? Sizce de bu kadar etkisiz Morisaki kıvamında olması saçma değil mi?

[Resim: Y3yej.png]

Nankatsu SC 2-0 Meiwa FC

Sonunda ilk serinin en sevdiğim bölümlerine geldik. Ben her zaman ortaokul zamanlarını daha çok severim. Bunun birkaç sebebi var. Öncelikle maçlar daha kan-ter-gözyaşı şeklinde oynanıyor. Taktiksel olarak daha çok şey görmeye başlıyoruz. Shutetsu oyuncularının değerleri tam olarak verilmeye başlanıyor. İlkokulda Tsubasa-Misaki dışında resmen oyuncu yoktu. Bunu bizim maçlarımızda da yaşadık aslında. Manga açısından bakacak olursak, daha ciddi konulara girdikleri dönem bu. Gelecek planları, aşklar, maç planları vs. Bir de daha çok yeni rakip görüyoruz.  Yupi

Yeni Nankatsu kadromuz;

1 - Yuzo Morisaki
2 - Masato Nakazato
3 - Hiroshi Nagano
4 - Tsuyoshi Oda
5 - Kenichi Iwami
6 - Shingo Takasugi
7 - Hajime Taki
8 - Mamoru Izawa
9 - Teppei Kisugi
10 - Tsubasa Ozora
14 - Ryo Ishizaki

Rakip Itou;

1 - Ichikawa
2 - Kumada
3 - Oono
4 - Iwai
5 - Nakamoto
6 - Yasuyoshi
7 - Shinjou
8 - Misawa
9 - Noda
10 - Hamano
11 - Yuuki
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk Şöyle söylüyüm Wakabayashi'nin en iyi olması gereken oyun iken en kötü performans gösterdiği oyun olabilir.
Wakabayashi bu oyunda insanı çileden çıkartabiliyor.
Ama benim maçta epey iyiydi.
Senin gibi benim de en sevdiğim bölüm olan ortaokul zamanlarına girmiş bulunuyoruz.
Maçlar şimdi daha keyifli geçer umarım.
Şampiyonluğunda kutlu olsun.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
Maç Sonucu 
Nankatsu 1
Meiwa 0
Maça ben başladım Tsubasa ve Misakinin özel şutuyla golü buldum benim golden sonra Hyuga rövaşata çekti ama Wakabayashi kurtardı. İkinci yarı onlar başladı ama topu kaptım ve zaman geçirdim ilk yarının sonuna kadar son 3 dakika kala topu kaybettim Hyuga normal şutunu çekti yine Wakabayashi kurtardı ve maç bitti. Bende namağlup şampiyon oldum. Yalnız şunu söyliyim Misaki bu turnuvada hiçbir işime yaramadı. Ne zaman çalım felan atmaya çalışsam topu kaybediyor.O yüzden bu oyunda Misakiyi sevmedim. Bidahaki turnuvada yok Misaki. Bizi yine çok güzel bir turnuva bekliyor. Herkese Başarılar.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: ehhmimr.png]

Super Striker ve diğer pek çok CT oyununda 3 defa arka arkaya Through yapınca kaleci pert olur; ilk 2 Through ile Kalecinin Dengesi Sarsılır iken 3 üncü Through ile Kalecinin Dengesi Dağılır. Bu oyunda da aynı şekilde olduğunu sanıyordum ancak olmuyormuş, yalnızca dengesi sarsılıyor, bizim için iyi bir netice değil elbette. 
3 defa Through yapıp Twin Shoot vurdum gol de olmadı gerçi.  uyu

[Resim: casmv59.png]

@ScoUnk @Makoto Soda 
Anlaşılan sizlerin en sevdiği Nankatsu takımı ile oynamaya geldi sıra. Şaşırdım; çünkü CT forumlarında genelde en sevilen takım (Wakabayashi ve Misaki'nin dahil olması nedeniyle) ilkokul zamanlarında kurulan karma Nankatsu FC takımıdır oysa ki.  Güzel  Gerçi benim en sevdiğim Nankatsu ise Misaki ve Nittalı Super Striker'da da yönettiğimiz Nanatsu lise takımı.  Güzel

@ScoUnk 
Itou kadrosu Tamam!  Süper
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Benim de en sevdiğim takım lise takımı. Ama ilk seri açısından bu takımı daha çok seviyorum. Gülümseme

Lise takımını seviyorum, çünkü görmedik ve aşırı merak ediyorum. Tsubasa'nın olmadığı bir nankatsu ayrıca ilgi çekici zaten. Gülümseme

İlkokul zamanlarını sevmeme sebebim biraz da 4-5 oyuncu üzerinden yürümesi. Genzo, Misaki, Hyuga, Misugi dışında performans gösteren yok. Matsuyama sadece top tutabiliyor. Takeshi "höt" deyince siniyor. Açık Ağızlı Gülümseme
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 553 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,585 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,980 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: