*

Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 252 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@ScoUnk Evet genelde pas veriyor. Röveşata hiç çekmedi hep pas verdi.
Nankatsu Furano maçına saklıyor kendini kerata Açık Ağızlı Gülümseme
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Oyunla ilgili bir eleştiri yapacağım.

Bir sürü oyuncunun saç rengi değişmiş. Ben en çok Tsubasa'nın saçının kahverengi renkte yapılmasına takıyorum. Bize hep siyah saçlı diye gösterdiler, niye kahverengi yapıyorlar ki. Tsubasa Ozora benim gözümde siyah saçlıdır. Kahverengi saçlı versiyonunu hiçbir zaman sevmedim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Karl Heinz SchneiderDiğer oyuncuları bilmem de Tsubasa'nın saçının kahverengi olduğu çok çizim var.Benim imzamdaki resimde bile görebilirsin.Nankatsu formasıyla bile kahverengi saçlı olduğu çok çizim var.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Ben de oyunun bir şeyini övmek istiyorum. Oyundaki maça girme yükleme ekranındaki görseller imzada kullanmak için çok uygun.

[Resim: TMPxH.jpg]

[Resim: TMkpA.jpg]

[Resim: TMoZ1.jpg]

[Resim: TFAwU.jpg]
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Kesinlikle görseller efsane. Oyun her yönüyle harika.Oyunu kendim yapmış gibi övüyorum ama favori oyunum olduğu için çok görmeyin.Fakat maçlarda biraz dengesizlik var. Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda

Oyunun tek eksik yanı o zaten. Kimin ne yapacağı belli değil. Yani benim anladığım kadarıyla büyük bir "zar atma" faktörü var. Yüksek ya da düşük zar atıldığı zaman absürt sonuçlar elde edilebiliyor.
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 287 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,635 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,982 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: