*

Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 252 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evet normalde Nishio oynuyordu. İkizler özel şutları sonrası sakatlamıştı.
İshizaki daha iyi oyuncu olduğu için oyunda tolerans geçilmiş olabilir.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda 

Aslında Ishizaki o zamanlar normalin altında bir futbolcuydu. Takıma zar zor seçilmişti. Hanawa maçında ilk kez oynayacağını öğrendiği zaman bile şaşırmış ve kendi kalesine gol atmıştı. Daha sonra takımının desteğiyle maç içinde gelişmeye başlamıştı.

Bence uğraşmak istememişlerdir. Nankatsu - Shutetsu maçında devre arasında Ishizaki'nin yaralandığını gördük. Oysa maç içerisinde yaralandığını görmemiştik. Nankatsu - Hanawa maçında da aynı şekilde Nishio'yu görebilirdik. Kısacası bence uğraşmak istememişlerdir.

Sahi neden uğraşmadılar anlamadım. Nishio'yu hiç kullanmayacağız çünkü (sanırım).
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Karl Heinz Schneider

Eski oyunlar söz konusu olduğunda, birçok konuda "uğraşmak istememişler" demek yeterli olmuyor. Eski oyunlarda olmayan birçok şeyin teknik yetersizlikler sebebiyle olmadığını bilmen lazım. CT2'de de örneğin Matsuyama'nin Misugi'nin saçlarının pembe falan gibi renkler olmasının sebebi de teknik yetersizlikler. Aynı şekilde Tsubasa ile Schneider'in yalnızca saç rengi değişikliği gibi şeyler.

Hatta günümüz oyunlarında bile teknik sebeplerden birçok şeyi gerçekleştiremiyorlar. Eline boş bir kağıdı alıp resim çizmek ile, bir şeyi kodlamak farklı şeyler. Bu kodladığın şeyin, kodladığın başka şeylerle uyum içinde çalışması, hata vermemesi, cihazın bu kodu çalıştırabilmesi gerekiyor. Üstelik bu şeyler senin benim gidişatını değiştirebildiğimiz şeyler oluyor. Şöyle örnek vereyim.

Sen planını yaptın. Nishio ile başlayacak hikaye ve ilk yarıda sakatlanıp Ishizaki girecek. Peki ben Nishio'yu maç öncesi takıma almazsam ne olacak? Sakatlanmayacak mı? Benim Ishizaki ile maça başlamamı nasıl engelleyeceksin? Ishizaki'yi seçmeyi mi engelleyeceksin? Hangi sebeple Ishizaki'yi seçemeyeceğim?

Diyelim maç içinde sakatlanmasın Nishio, Ishizaki gibi maç sonunda görmüş olalım. Ben Nishio'yu hiçbir maçta oynatmazsam bu adam nasıl sakatlanacak? O zaman ne yapacaksın? Oynatanlar için Nishio sakatlanacak, oynatmayanlar için sakatlanmayacak. Yani oyunun 1/3'ünden itibaren oyun ikiye ayrılmış ve bir kısım Nishio ile bir kısım Nishio'suz oynayacak oyunu. Bu gibi çok da önemli olmayan, hikayeye neredeyse etki bile etmeyen (yalnızca Ishizaki özelinde etki eden) bir olay için değer mi bu kadar uğraşa? Asla değmez. Çünkü vakit kaybı, vakit = para.
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Yedekleri kullanma engeli olacak. Hanawa maçının devre arasında Nishio'yu sakatlanmışken göreceğiz ve yerine Ishizaki girecek.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Karl Heinz Schneider

İyi de hangi mantıkla benim yedeğimi kullanmamı engelleyeceksin ki? Onu soruyorum zaten. Mangada Ishizaki'yi kullanmak yasak mıydı Hanawa maçında? Gülümseme
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Yasak değildi. Ama oyunun sinematiği için Ishizaki'yi oyuna almak engellenebilirdi. Hanawa maçında devre arası sinematikte Nishio sakatlanır Ishizaki oyuna girerdi. İnsanların kafasındaki soru işaretleri kalkardı. Ana senaryoya göre gittiği için "Demek ki bu yüzden alamıyormuşum." derlerdi.

Oyun ilk seriye göre gittiği için kimsenin bu durumdan memnun kalmayacağını sanmıyorum. Memnun kalmayanlar olacaksa bile yapılmasında bir maruz olmazdı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 287 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,635 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,982 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi