*

Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 252 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@ScoUnk 
Hanawa kadrosunda hata yok. 
Bu arada buradaki Golden Combi bence de güzel, fena değil ancak bana göre hem tüm oyunlarda hem de mangadaki hallerinle kıyasla Golden Combi'nin bence açık ara en iyi uyarlandığı oyun Super Striker. Ben CT2'de en son kim kesebildi hatırlamıyorum bile, ne hadlerine.  Dil Çıkarma  Ancak bu turnuvada 3 defa Golden Combi'yi sıradan oyuncular engellediler ne yazık ki. 

[Resim: oj2ivf9.png]

Yarın yarım gün de olsa işe gitmem gerekecek ayrıca arife, bu nedenle zaman bulamayabilirim hazır pazar günü PC başında iken oynayayım istedim. Maç tam da beklediğim gibi geçti, ben hangi CT oyunu olursa olsun Tachibanalar karşısında hep ecel terleri döküyorum.  Dil Çıkarma
Bu maçta rakip kaleci hafif Wakabayashi tadındaydı; Banana Shoot tuttu, Heel Lift'e 2 defa geçit vermedi, Overhead Kick tuttu.  ?????
Her geçen maç gol atmak çok daha zor bir hal alıyor. Yenilip de Level alsam hayat çok daha keyifli geçecek gibi sanki.  Açık Ağızlı Gülümseme
Bu arada maç sonundaki ara sahneler enfes, geçmeyip izlemenizi tavsiye ederim.  Güzel

[Resim: npmnfcb.png]
Tsubasa nihayet Level 10.  Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
Maç Sonucu 
Nankatsu 2
Oosu SS 1
Valla arkadaşlar hastayım pek oynayasım yoktu ondan maç sonucu böyle oldu. 2 golüde ilk yarı Tsubasayla attım şimdi Kitayama maçını atıyorum

Nankatsu 1
Kitayama 0
Arkadaşlar burdada oynayasım yoktu o yüzden 1 gol attım Tsubasayla sonra ful zaman geçirdim. Yarın Hanawa maçında görüşmek üzere.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: dauxzps.png]

Nankatsu 5 - 2 Hanawa

Goller : Tsubasa(4),Misaki - Masao,Kazuo

İlk yarı maç tamamen benim kontrolümde geçti. Tsubasa ve Misaki sayesinde çok fazla pozisyon buldum.
İlk geldikleri atakta iki kere özel verkaç kullandıkları için tutma şansım olmadı. Özel şutları ile gol attılar ki oyunun en güzel şutlarından birisi
üçgen şut.
İkinci yarı çekişmeli geçti. Epey bir hücum yaptılar ama defansımız iyi işlere imza attı.Hanawa'nın kalecisi gerçekten çok iyi.
Bir oyuncaya değinmek istiyorum.Nakayama son maçlarda beni çok mutlu ediyor.Geçen maç yada öncesi çizgiden top aldı.Bu maçta da çok kritik yerlerde iki kere kayarak top kaptı.

Sega oyununun en sevdiğim yanı da bu diğer oyunlarda sadece isimleri var ve bir işe yaramıyorlar.Sıradan oyuncular ama bu oyunda her oyuncunun her an bir şeyler yapma şansı var.Herkese hakkettiği değer verilmiş durumda.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: Ihru1.png]

Nankatsu 3-1 Hanawa

Korktuğumun aksine, o kadar zorlandığım bir maç olmadı. Sanırım bu maç öncesinde dandik maçlarda level alabildiğim için daha rahat geçti. Yediğim tek golü Triangle Shoot ile yedim. Onun dışında Morisaki gerçekten üstün bir oyun sergiledi, bu maçta çok memnun kaldım ondan.

@Makoto Soda
Bir sorum olacak; bu oyunda karşı karşıya olan pozisyonlar da şut olarak mı sayılıyor? Çünkü golü yediğim şut haricinde şut çekemediler ama 2-3 defa karşı karşıya pozisyon oldu. Şut sayısı 4 görünüyor.

Onun dışında @Hikaru Matsuyama'nın bahsettiği sahneler ikonik sahnelerden biri. Nakanishi'yi daha iri beklerdim bu arada.

Sıradaki maç Naniwa, bakalım Nakanishi mangadaki kadar zayıf mı?

1 - Taichi Nakanishi
2 - Yohei Maeda
3 - Yoshizawa
4 - Kitagawa
5 - Suzuki
6 - Kiryuu
7 - Ryo Shirai
8 - Kohei Takayanagi
9 - Ogami
10 - Arita
11 - Tetsuya Marui

Son olarak Naniwa maçı öncesi güncel level değerlerim;

[Resim: IhJfA.png]

@Hikaru Matsuyama Morisaki'nin altında yazan yazı nedir?
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk İstatistiklerde şut olarak yazmışlar ama günümüzdeki pozisyona girme olarak kabul edilebilir. Fazla olması normal.
Naniwa maçında özel sahne olarak Tsubasa'nin özel şutunu sektiren Nakanishi'ye tekrar şut çekildiğinde tutarsa yakın görünümü çıkıyor ve Naniwali oyuncular daha iyi oynamaya başlıyor.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: k1cb713.png]

Nankatsu 5 - 0 Naniwa

Goller : Tsubasa(5)

Maçla alakalı olarak tek rakibimiz Nakanishi diğerleri pek bir şey yapamıyor.
Tsubasa ve Misaki'yi yerden veya havadan topla buluşturun Nakanishi'nin topa çıkmasını sağlayın ve golünüzü atın.
Çıkmazsa Tsubasa ile  kontrol yapıp üzerine Banana çekebilirsiniz.
Herkese hayırlı bayramlar.Bayramanız mübarek olsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 554 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,607 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,981 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: