*

Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 252 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arkadaşlar son günlerde meşgulüm müsait oldukça maçları atıcam
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Arkadaşlar maç sonucunu atıyorum

Nankatsu 4
Meiwa 1
Açıkçası maçta 5 şut çektim 4ü gol oldu. İlk yarı Misaki ve Hyuganın golleriyle 1 1 bitti. 2. Yarı Tsubasa(2) ve Misakinin golleriyle maçın skorunu belirledim yarın 2 maç atıcam inşallah. Görüşmek üzere 

Niye böyle koyu gözüküyor
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: 236hur4.png]

Nankatsu 6 - 0 Kitayama

Goller : Tsubasa(5) - Misaki

Maç hakkında Takasugi ve Nakayama defansta çok iyiydiler.Nakayama çizgiden bir top çıkardı.
Hücumda Taki çizgi oyunu ile harika çalımlar attı. Ortalarıyla Tsubasa ve Misaki'yi çok iyi besledi.
Misaki'ye bu maç daha çok gol attırmak istedim ama yine seken toplarda golü Tsubasa attı.
6 numarada Power Block 10 numarada Power Tackle var.

Hanawa maçı öncesi level  durumu

[Resim: b4fgm9g.png]
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: mjsifr8.png]

Bu oyunda en çok zorlandığım konulardan bir tanesi topu kaptığım zaman istediğim oyuncuma aktaramamak. Rakipler sürekli çıktıkları için topu kapsam bile genelde kaptırıyorum.  uyu
Sıradaki maç benim CT oyunlarındaki korkulu rüyam Tachibana Kardeşler.  Dil Çıkarma

[Resim: jrotut7.png]

Herkese başarılar.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: 5fL8I.png]

Nankatsu 4-0 Kitayama

Herkes bu oyunda mekanik olarak hoşuna giden şeyleri söyledi sanırım, ama ben net bir şey söylememiştim. Sanırım buldum. Bu oyundaki Golden Combi verkaçları mangadaki gibi durdurulamaz. En çok sanırım bu hoşuma gidiyor.

[Resim: 5fHg1.png]

Hanawa maçına girerken level değerlerim bu şekilde. Sanırım en az 4 oyuncum önümüzdeki maç içinde level alacak. Umarım aşırı zorlanmam.

Hanawa demişken kadrosu;

1 - Oomori
2 - Muramatsu
3 - Yamakawa
4 - Yajima
5 - Maruyama
6 - Hayashi
7 - Masashi Matsumoto
8 - Oshida
9 - Kazuo Tachibana
10 - Masao Tachibana
11 - Yoshitake

Bu oyunda mangadakinin aksine Masao 10, Kazuo 9 numara. Mangada tam tersiydi. Gülümseme
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: juqffmp.PNG]

--------------------

Nankatsu vs Kitayama (2-0)

NAN GOL: Yok | Tsubasa (Taki) - Tsubasa (Misaki)

KIT GOL: Yok | Yok

--------------------

İlk yarı kaleci Tsubasa'nın iki kez Heel Lift çalımını durdurdu. İkinci yarı birisi fakeli olmak üzere iki Röveşata vurdum ve bu gollerle yendim. Rakip ise hiç şut çekemedi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 550 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,536 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,978 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: