*

Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 252 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Biliyorum erken atıyorum, Meiwa maçı diye heyecanlandım bugünden yaptım maçı. Resmi olarak yarın olmasına 1 saat var, bu seferlik mazur görün. Dil Çıkarma

[Resim: x1tVy.png]

Nankatsu SC 1-4 Meiwa FC

İlk mağlubiyetimizi aldık. Nankatsu'yu harcadılar matmazel. Açık Ağızlı Gülümseme

Rakip kaleciye 1 çalım denedim, 1 kere de "through" denedim, ikisini de kaptırdım.

Hyuga ise tam bir dana. 2 tane özel şut ile gol attı. Tamam atarsın da orta sahadan atmazsın.  Kızgın - Sinirli

Dolayısıyla ilk mağlubiyetimi aldım, level olarak en kötü durumda benim. Yani tüm takım aslında dengeli level atladı ama malesef önemli oyunculara daha çok level atlatamadım. O yüzden Tachibana'lardan da bir darbe bekliyorum. Benim için mağlubiyet sezonu açıldı. Ama beni @Hikaru Matsuyama bilir, başka turnuvalarda da beraber oynamıştık, ben yenilsem de keyifle oynamaya devam ederim. Dil Çıkarma

Normalde, etkinliğin amacı bu olmadığı için çektiğim videoları koymuyorum buraya, ama bu mağlubiyetin videosunu koyacağım. Gülümseme

Sıradaki maç; Oosu SS
1 - Nitta
2 - Iwabayashi
3 - Ooba
4 - Kashiwazaki
5 - Hashimoto
6 - Gotou
7 - Kuramochi
8 - Mizushima
9 - Ishii
10 - Togami
11 - Ozawa
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: 839xv4n.png]

Nankatsu 5 - 1 Meiwa
Goller: Tsubasa(3) , Misaki(2) -- Hyuga

Maça hızlı başladım.Ceza sahasında kontrol yapayım derken kaybettim.Dönüşte de Hyuga affetmedi.Tsubasa ve Misaki'yi perişan olana kadar kullandım. Gündüz konuştuğumuz gibi Banana Shoot yerine röveşata ile attım golleri. 4 gol böyle geldi. 1 tane de Banana ile attım.
Hyuga ayağına alır almaz Sawada ile verkaç yapıyor ya da direk özel şut çekiyor. Sadece bir kere özel çalım kullandı.
Maçın adamı olmayı iki kişi haketti biri Takasugi diğeri Tsubasa. Maçın sürprizi ise Morisaki'nin Hyuga'nın röveşatasını çıkarmasaydı.
Artık istediği kadar gol yiyebilir.

Oynamamış arkadaşlar için bazı notlar; Hyuga'da Dangan Şut,Röveşata,Gorainna Dribble ve Meiwa Combo var.
Tsubasa'da yeni çalım öğrenmiş Heel Lift (CT-2 deki) ayrıca Takasugi ve İshizaki'nin ortak teknikleri olan özel bloklama(Daburu Block)var.
Sadece şut için değil her türlü kullanabilirsiniz.Takasugi ile çalıma giren oyunculardan 3 kere top çaldım.
Bu maçı kazanmanın püf noktası Hyuga'yı durdurmak.Top ona gelmediği sürece sıkıntı yok.Eğer gelirse İshizaki ve Takasugi yakın olsun.
Özel blok ile durdurma şansınız yüksek.Takasugi ile özel şutu ve özel çalımı durdurmuşluğum var. Hyuga'ya gelmemesi için CT-2 deki gibi a,b tuşları ile oyuncu seçip pres yapın.Hyuga benim maçta fazla top sürmedi hemen verkaç yada özel şut çekiyor.
Gol için kesinlikle Tsubasa ve Misaki'yle röveşata çekin şiddetle tavsiye edilir.Tsubasa ile Heel Lift ama garantisi yok.Kaleci çelebiliyor.
Enerjiye kıyın ve Golden Combi'yi çokça kullanın.Benden bu kadar herkese başarılar.Maçın keyfini çıkarın yenilsekte devam ediyoruz zaten.
@ScoUnk Maçının büyük bölümünü izledim.Bazı pasların çok riskliydi nitekim kayıpla sonuçlandı.Bir de dikkatimi çekti oyuncu seçip fazla pres yapmıyorsun.Top kapamama sıkıntın bundan kaynaklı.Onun dışında defans oyuncularıyla fazla top sürüyorsun ve pozisyon olarak sıkışıyorsun.Level durumunun da etkisi var.Genel olarak bence gayet iyi oynuyorsun.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda

Defans oyuncularıyla top sürmem tamamen taktik odaklı. Forvet oyuncularını üzerime çekip, aradaki boşluklardan pas atıyorum. Ona dikkat ederek izlersin anlarsın ne demek istediğimi. Eğer oyuncuları üzerime çekmezsem, orta sahada oyuncu yığılması sebebiyle pas koridoru bulamıyorum. Onu zaten beni sıkıştırsınlar diye bilinçli yapıyorum anlayacağın. Gülümseme

Oyuncu seçme konusunda, oyuna henüz alışamadım. CT2'de oyuncu seçme numara sırasına göre oluyor biliyorsun. Fakat bu oyunda mevki sırasına göre oluyor. O yüzden çoğu zaman A'ya mı B'ye mi basacağımı kestiremiyorum. Bu maçta yenilmemin asıl sebebi level'lar bu çok net. Takeshi ya da Hyuga'ya geldiğinde onları durdurabilecek seviyede oyuncum yoktu. Zaten 2 Dangan ile 2 gol yedim.

Zararı yok, yenile yenile level alırız. Dil Çıkarma
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
Sawada bence ilkokul zamanında çok etkili. Misaki ile eşit. Sanırım final maçına kadar kimse bu fikrime itiraz etmez. Mangadaki/animedeki maçta da birbirlerinden top alıp yarı sahaya kadar gidiyorlardı. Birisi Hyuga'ya diğeri Tsubasa'ya asist yapıyordu.

Hatta Sawada, Tsubasa Ozora'nın yenildiği tek maçtaki son golü atarak, Tsubasa Ozora'ya mağlubiyeti yaşatan asıl kişidir. 7-6'lık maçta da Sawada, Misaki'den daha fazla iyi oynadı. Ayrıca bu zamanlarda Misaki'den de 2 yaş daha küçük olduğunu varsayarsak şunu diyebilirim ki, bu zamanki Sawada çok güçlü. Hatta Misaki'den bile daha iyi. Tabii bu benim fikrim.
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk Evet haklısın aslında defans oyuncularıyla ben de top sürüyorum.Forvetler yanaştığı zaman Tsubasa'ya atıyorum.Hemen özel verkaç yapıyorum. Oyuncu seçme konusunda bazen bende şaşırıyorum. Bir kere tutturamayıncada zaten pozisyonu kaybediyoruz.
Maçta gördüğüm için söylüyorum yanlış anlama Shutetsu üçlüsünün özel verkaçına kalabalık pozisyonlarda fazla güvenme.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: dfbmqef.PNG]

--------------------

Nankatsu 4-0 Shimizu

NAN GOL: Tsubasa (Taki) - Tsubasa (Ishizaki) | Tsubasa (Taki) - Misaki (Tsubasa)

SHI GOL: Yok | Yok

--------------------

Siz Röveşata deyince ben hep röveşata denedim. Tsubasa ile direkt 3 tane Röveşata çekerek gol attım. Misaki ile de kalecinin dikkatini dağıtarak Röveşata ile gol buldum. Maçın başında iki kez Subayai de denemiştim kaleciye bu arada. Bu sefer fazla pozisyon buldum.

Öte yandan rakip maçta hiç yoktu. Ceza sahası dışıma ayak basamadılar. Şut bile gelmedi. Hep engel olmayı başardım.

Böylece hiç gol yemeden Shizuoka Bölge Elemelerini geçmeyi başardım.

Bu arada merak ettim de, bizim kalemizde bu maç hangi kaleci vardı? Ben Wakabayashi var diye biliyorum, doğru mu?

--------------------

Ulusal Şampiyonaya geçtiğimiz için seviyelerimi de size göstermek istiyorum:

[Resim: bamvb4z.PNG]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 287 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,635 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,982 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: