*

Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 252 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Resim: pt9shie.png]

Nankatsu 3 - 1 Shimizu

İlk golü defans oyuncusunun faul yapması üzerine penaltıdan attım. Kawakami ile birebir olsun üzerine şut olsun hiçbirinden üstün çıkamadım.İlk yarıyı böyle pozisyonlarla erittim.
İkinci yarı rakibin kaleye gelmesini fazla engelleyemedim.Neticesinde havadan gelen topu Katou özel kafa vuruşu ile gole çevirdi.
Tsubasa ile biri rövaşata diğeri özel çalım olmak üzere iki gol atıp maçı bitirdim.
Ne yazık ki Wakabayashi sakat olduğu için oynayamayacak.
Artık kaptanımız Tsubasa.

[Resim: 6atyzqo.png]
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Ekranda Wakabayashi Böylesi bir ayak yarasına... diyor.  Güzel
Galibiyetin için tebrik ederim. Anlaşılan hepimiz nihai turnuvaya kalacağız.  Dil Çıkarma
Müşterek etkinlikte yer almayı özlemişim, onu fark ettim.  Güzel

Ben "İNŞALLAH" akşam saatlerinde yapacağım maçımı. Herkese başarılar.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama Teşekkür ederim. Ben de seni tebrik ederim harika bir maç çıkarmışsın.
Çeviri içinde ayrıca teşekkür ederim. Benim ilk etkinliğim ve inanılmaz keyif alıyorum.
İnanıyorum ki oyun sonuna doğru ve bittiği zaman bu sevinçlerimiz katbekat artacaktır.
Asıl maçlara şimdi başlıyoruz. Ulusal turnuvada herkese başarılar diliyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Bu etkinlik süresince şunu fark ettim. Hepimiz animelerde sürekli ilkokul döneminin anlatılması konusunda yakınıyoruz. Hala aynı görüşteyim. Fakat en sevdiğim dönemlerin ilkokul ve orta okul dönemleri olduğunu fark ettim. Benim için asıl Captain Tsubasa sanırım bu dönemler.

Karakterler büyüdükçe o nostaljik hissi tam olarak alamıyorum. Tabii bu yine de görmek istemediğim anlamına gelmiyor. Dil Çıkarma
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Benim için de bu olay geçerli. Daha sonraları ilk seri yeniden yapıldı ama benim için 83 yapımı olanın yeri her zaman ayrıdır.
Senin de dediğin gibi izlerken o nostalji duygusunu almam lazım. Çocukluğuma geri dönmem lazım. Biz bu animeyi o zaman ki çizimleriyle sevdik.En sevdiğimiz seri de bu oldu.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: m3we1y5.png]
Böylece ben de Ulusal Şampiyonaya katılmaya hak kazandım.  Dil Çıkarma

Buraya kadarki edindiğim en önemli tecrübe; Banana Shoot filan hikaye, Overhead Kick şa-ha-ne! Vuracaksanız Röveşata vurun derim, 3 golü de Röveşata ile attım.  Güzel

[Resim: mk8uhqa.png]

Bu arada hazır aklıma gelmişken Meiwa maçına çıkacak olan takımın Level bilgilerini de paylaşayım. Son iki maçtır Misaki epey aktif ve karşılığını Tsubasa ile Level eşitliği ile aldı. Demek ki oyunun en başında Tsubasa ile daha çok oynasaymışım Level 8 filan olurmuş. Neyse, deneyim oluyor bunlar hep.  Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 287 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,635 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,982 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: