*

Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 252 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Makoto Soda 

Buyur abi:

[Resim: uwqdnji.PNG]

...

Şimdi baktımda CT2 oyununda da Urabe'nin yüzünde X işareti yokmuş. Aslında olsaydı güzel olabilirdi.  Güzel
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Karl Heinz Schneider Teşekkür ederim.Level durumun gayet iyi.
Bir maçın eksik olmasına rağmen kaleci 5 level bu çok iyi.Tsubasa'nın leveli de çok iyi.
Bir çok oyuncunda sonraki maçta level atlayacak genel olarak takım iyi durumda.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: xICSH.png]

Nankatsu SC 1-0 Shimizu FC

Böylelikle bölge elemeleri sona erdi ve asıl ulusal turnuvaya katılmaya hak kazandık.

İlk yarı boyunca topu kazanamadım, hiçbir şekilde almayı başaramadım. Bu oyunda en çok zorluk çektiğim şey bu, topu rakipten almak.

Onun dışında kalecilerin neyi tutup neyi yiyeceğini çözemiyorum. Bunun bir yolu var mıdır? @Makoto Soda

Mesela bu maçta Tsubasa'nın röveşatası ile gol attım ve hemen sonra (Tsubasa'nın hiç GUTS'ını harcamadan) altıpas çizgisinin üzerinden Banana Shoot çektim. Kaleci bunu çelmeden, direkt yakalayarak tuttu. Yani bu konuda bir dengesizlik mi var? Yoksa benim çözemediğim bir şey mi var?

Sıradaki maçımız Meiwa;

1 - Akiyoshi
2 - Toshiyuki Takagi
3 - Hiromichi Hori
4 - Hiroshi Ishii
5 - Motoharu Nagano
6 - Kawakoshi
7 - Kazushige Enomoto
8 - Shinichi Sakamoto
9 - Noboru Sawaki
10 - Kojiro Hyuga
15 - Takeshi Sawada
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: fwphdde.PNG]

--------------------

Nankatsu 2-0 Shimada

NAN GOL: Misaki (Tsubasa) | Tsubasa (Taki)

SHI GOL: Yok | Yok

--------------------

İyi bir maçtı. Rakibe çok fırsat tanımadım. Sadece 1 kere şut çekebildiler. Maç benim kontrolümdeydi. Tsubasa ile Röveşata vurarak kaleciyi geçtim. Boş kaleye giden top direkten döndü ama Misaki tamamladı. Tsubasa'nın golünü de kaleciyi Subayai ile çalımlayarak attım.

@ScoUnk 

Banana Shoot etkisiz bir şut bence. Benim de işime yaramıyor kaç maçtır. Röveşata ve Subayai ile daha etkili oluyorum.
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk Bu durum benim de çok başıma geliyor.Yalnız şunu söyleyebilirim bu oyunda ceza sahasının dışından gelen pas orta sayılıyor ve rovasatanin banana şuttan daha etkili olduğunu düşünüyorum. Bir çok rakip bu şutu çok rahat kesebiliyor. Rovasata ile gol atma yüzdem benim daha fazla.Bu durum dengesizlik mi pek sanmıyorum.Kawakami de fena kaleci değil hatta bayağı iyi özellikle birebiri çok iyi.
@Karl Heinz Schneider Tebrik ederim. Güzel galibiyet almışsın. Sırada Shimizu maçı var onu da geçip ulusal turnuvaya katılacağına eminim.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
Türk Telekom bir kez daha evime konuk oldu ve umarım bu defa artık fiber internet ile aranızdayım.  Dil Çıkarma

[Resim: 2rv8fvj.png]

Naçizane benim gözlemlerim ise şu şekilde;

Tsubasa'ya hava topu gönderdiğimizde rakip kaleci de çıkacak olursa bu durumdaki vuruşlarımızla (Volley veya Overhead Kick) daha sık ve rahat gol bulabiliyoruz. Öte yandan uzak mesafeli Banana Shoot ise maalesef çok etkili değil. 

Ayrıca, Super Striker'da son 1 dakikada 3 gol atmışlığım varken bu oyunda son 3 dakikada 1 gol atabilmek için can çekişiyorum.  Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,783 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,990 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: