*

Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 252 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Makoto Soda
Tsubasa 7 level mı!?  ?????

Naptın çiğ etle falan mı besledin. Açık Ağızlı Gülümseme
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk  Açık Ağızlı Gülümseme Sadece Tsubasa üzerinden oynuyorum.Rakibi santrada olsun maç içinde olsun Tsubasa'yla tutuyorum.
Golleri ona attırmaya çalışıyorum.Asistleri o yapıyor.Tsubasa'nın level alacağından emin olduktan sonra diğer oyunculara yükleniyorum.
Kaleci , Takasugi ve Taki oluyor onlarda.
[Resim: fv3joco.png]
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: adrs76k.PNG]

--------------------

Nankatsu 2-0 Fuji

NAN GOL: Tsubasa (Misaki) | Taki (Tsubasa)

FUJ GOL: Yok | Yok

--------------------

Sizin skorlarınızı gördükten sonra sanırım benimki bu maça göre oldukça düşük.

Oyunu ilk defa oynadığım için ne yapacağımı bilmiyorum. CT2'de her takımla ilgili ne yapabileceğimi ezbere biliyordum ama bu oyunda bilmediğim için zorlanıyorum.

Süre sıkıntısını ben de çektim, çok çabuk bitiyor maçlar.

Bu arada rakip kaleci bayağı bir devleşti. Birebirde Tsubasa ve Misaki'ye geçit vermedi. Tsubasa'nın Banana Shoot'unu sektirmeden yakaladı.

Bu arada Taki golü, Tsubasa'nın direğe çarpan şutunu tamamlayarak attı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Nankatsu 6 - 0 Shimada

Goller: Tsubasa (4) - Misaki (2)

Fiber internet daha ilk günden cortladı. Dil Çıkarma Aldığım ekran görüntüsünü bilahare ekleyeceğim, bu iletiyi kısıtlı şartlarda yazıyorum.

Misaki bu maçta coştu resmen, bu arada rakip takım bayağı bayağı iyi.

@Makoto Soda
Super Striker dışında başka hiçbir CT oyununda iddialı değilim. Güzel

Oyun mantığın benimkiyle birebir örtüşüyor tek fark, sen Tsubasa’ya Level atlatma konusunda benden daha iyisin. Süper

İster istemez aklım hep CT2’ye gidiyor. Her ne kadar oynanış açısından benziyor gibi dursa da oynadıkça CT2’den epey farklı olduğunu anlıyorsunuz.

@ScoUnk
Shimizu kadrosu da doğru. ^_^
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: 1c5b41n.PNG]

--------------------

Nankatsu 3-0 Hamana

NAN GOL: Tsubasa - Tsubasa (Misaki) | Misaki (Tsubasa)

HAM GOL: Yok | Yok

--------------------

Yavaş yavaş oyuna alışıyorum.  Güzel

İlk yarı her CT oyununda yaptığım taktiği yaptım; Fake atarak kaleciyi boşa çıkarmak. Bu maçta bunu yapmayı başardım ama Misaki ile boş kaleye çektiğim şut direkten döndü.

Misaki ile kaleciyi çalımlayarak gol attım. Ki CT oyunlarında en sevdiğim gol şekillerinden biri, Misaki ile kaleciyi geçmek. Çokça kez başarısızlığın ardından bu sefer yapabildiğim için mutluyum. Gülümseme

Tsubasa'nın iki golü de Banana Shoot ile oldu. Bir golü frikikten, bir golü ise yanlış hatırlamıyorsam ceza sahası dışından normal vurarak attım.

Maçın son anında kalecinin dikkatini dağıtıp Izawa'nın kafasından, Tsubasa'nın röveşatasından, Misaki'nin volesine kadar her şeyi denedim ama kaleci panter kesildi ve hepsini savuşturdu.

Bu arada keşke Urabe'nin yüzündeki X işaretini bu oyunda da yapsalarmış.  Güzel
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama İddialı olmayan halin buysa iddialı olan halini düşünemiyorum. Rakipleri gol yağmuruna tuttun Açık Ağızlı Gülümseme
Evet oyun mantığımız aynı gibi duruyor.Eskiden bütün takıma level atlatmaya çalışırdım.Sonradan bunun pek mümkün olmadığını anladım.
O günden itibaren sadece işimi görebilecek oyunculara level atlatmaya başladım.Bu oyunda da benim için önemli kişiler kalecimiz Takasugi,İshizaki,Misaki,Tsubasa ve Taki. Özellikle Tsubasa ve Takasugi en önemlisi. Birisi golcü diğeri savunmanın direği.
@Karl Heinz Schneider Tebrik ederim.İlk oynamana rağmen sen de kayıpsız ilerliyorsun.İlerledikçe daha iyi olacağına hiç şüphem yok.
Maçlarını gol yemeden tamamlamışsın.Bu benim için önemli bir detay.Oyuna çok çabuk adapte olmuşsun.Zaman bulursan bir ara level durumunu da paylaşırsan sevinirim.Urabe konusunda da gerçekten çok hoş dururdu.CT-2 de var mıydı pek hatırlamıyorumda Gülümseme
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,740 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,984 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: