*

Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 252 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Makoto Soda

Bu oyunda dikkatimi çeken bir durum oldu. Seken toplar çok ters yerlere gidebiliyor. Mesela kaleci ile karşı karşıyayım, çalım atmayı denedim, kaleci de kalesinden çıktı. İkili mücadelede top sekti, bir baktım top taa benim yarı sahamda bomboş durumdaki oyuncuya kadar gelmiş ve kontra atak oldu. bu 1-2 defadan daha fazla başıma geldi.

bu gibi durumların çok olduğu noktada kalede Morisaki varken cidden dikkatli davranmakta fayda var sanırım.
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk Aynen öyle top çok ilginç yerlere gidebiliyor. Bu bizim içinde rakip içinde geçerli.Bu oyun gerçekten çok hareketli yaptığımız bir hatada top kale önüne kadar gelebiliyor. Yalnız şöyle güzel bir yanı var bazen hiç ummadigimiz oyuncumuz topu kalabiliyor.Resmen ilk serinin aynısını biz oynuyoruz.Mac esnasında bile bu hissedebiliyorum.Anime izler gibi maç yapıyoruz.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
İlk maç sonucunu ben atıyım.
Nankatsu 2
Shimada 1
Şunu söylemeliyimki çok kolay bir maç değil. Adamlar Tsubasa ve Misakinin toplarını bile kesebiliyorlar ve kalede Morisaki olduğu için gol yiyebiliyoruz. Şimdi maça geçelim. İlk yarıda hiç gol olmadı ben misakiyle bir şut çektim kaleci kurtardı. İkinci yarının başında Tsubasanın özel şutuyla 1-0 öne geçtim. Benim golümden hemen sonra onların bir oyuncusu Morisakiyle karşı karşıya kaldı ve vuruşunda gol oldu. Sonra ben yine Tsubasanın özel şutuyla 2-1 öne geçtim ve maç bitti. Bidahaki maç kalemizde Wakabayashi var. Shimuzu maçında görüşmek üzere.☺️
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: 3unafsr.png]

Nankatsu 4 - 0 Shimada Shou
Goller: Tsubasa(2),Misaki(2)

İlk yarı maça biz başladık.Top Tsubasa'ya geldi.İki özel verkaç ve sonrasında gol geldi. Rakip gerçekten çok dirençli Takasugi son adam olarak iki top kaptı yoksa mazallah golleri yemiştim. İkinci yarı biraz daha kontrollü oynadım. Tsubasa ile bir rövaşatam direkten döndü.
Rakibin bir kafa topunu Kishida çizgiden çıkardı.İshizaki bu maç ortada kalan topların çoğunu aldı.Takım yine beni memnun etti.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Evet, yavaş yavaş zorlanmaya başladım. Shimada beni zorladı açıkçası. Top kapmakta çok zorluk çektim. Bir de gol atmakta zorluk çektim. Aslında sanırım Shimada'ya bu kadar zorlanmak biraz panikletti beni, hızlı oynadım maçı. İlk ciddi rakipte ilk yenilgimi alacağım gibi görünüyor. Dil Çıkarma

[Resim: u6YAQ.png]

Shimizu maçı öncesi level durumum.

[Resim: u6T2s.png]

Sıradaki maç Shimizu FC kadrosu;

1 - Morimichi Kawakami
2 - Tomioka
3 - Iida
4 - Niimura
5 - Kazumasa Katou
6 - Nishida
7 - Ryota Nakao
8 - Daisuke Takada
9 - Ichiro Kanda
10 - Nagata
11 - Sasaki
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk Bence gayet iyi gidiyorsun. Sonuçta çok fazla oynanan bir oyun değil.
Kendine fazla haksızlık ediyorsun. Biraz Tsubasa'nın levelinden dolayı zorlanıyorsun.Yoksa gayet iyisin.
Senin 5 oyuncun benden şu an daha iyi durumda. Takım oyununu daha iyi oynuyorsun demek ki.
Bende Tsubasa 7 , Takasugi 6 , Wakabayashi 5 level.
Senin Wakabayashi'de maç içinde muhtemelen 5 level olacak zaten çünkü çok az kalmış expsinin dolmasına.
Kazandığın için tebrik ederim.
@Ahmet Yasin Seni de tebrik ederim gayet iyi gidiyorsun.Daha kimse fire vermedi.Galibiyetlerle ilerliyoruz.
@Hikaru Matsuyama  ya yorum yapmak zaten bana düşmez.Haddimede değil.Tam bir tecrübe abidesi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 554 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,610 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,981 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: