*

Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 252 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Resim: uYRz0.png]

Nankatsu SC 3-0 Hamana FC

Süre beni çok zorluyor bu oyunda, ilerde inşallah sıkıntı yaratmaz. Dil Çıkarma

Hele 1 faul, korner falan olursa zaten süre yok oluyor. Gülümseme Neticede 5 gol atamadım yine. Gülümseme

Sıradaki maç Shimada SC;
1 - Kii
2 - Takeshita
3 - Koichi Fujisawa
4 - Koji Ishikawa
5 - Itou
6 - Masayuki Jinbo
7 - Kimura
8 - Nakamura
9 - Hashimoto
10 - Junichi Nagasaki
11 - Takami

Bazı isimler mangadan bildiğimiz isimler diye isim-soyisim şeklinde yazdım fark edileceği üzere. Dil Çıkarma

Herkes Hamana FC maçını yaptıktan sonra, Shimada'nın zorlu defansını aşmaya çalışabiliriz. Gülümseme

Bu arada 2 günde 1 maç dedim ama, @Karl Heinz Schneider o hataya düşmüş, herkes maçını tamamladıktan sonra beklemeden sıradaki maça geçebiliriz. Boş yere beklememizin anlamı yok. 2 günde 1 maç dememizin sebebi, o gün fırsat bulamazsınız vs. sıkıntıya düşmesin kimse diye.
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
Maç Sonucu
Nankatsu 5
Hamana 0
Bu maç bana Fuji maçından daha kolay geldi İlk yarıda 4 gol attım. İkinci yarı 1 gol. Goller Tsubasa(3) Misaki ve Takiden geldi onlarında birkaç pozisyonu oldu Ama doğal olarak Wakabayashi tuttu hepsini. Yarın Yağmurlu bir havada çok iyi paslaşıp kontra atak futbolu oynayan Shimada maçında görüşmek üzere☺️.
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk Güzel galibiyet almışsın süreyi fazla kafana takma ileride maç süreleri uzayacak bunlar ulusal turnuvaya katılma maçları olduğu için kısa sürüyor.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk 
Shimada kadrosu da doğru. Sanırım artık Hiraganayı söktün.  Güzel

Ben iş yaşantısına geri döndüğüm için maalesef şu anda maçımı yapamayacağım ancak günün geç saatlerinde PC başına geçip keyifle Shimada ile kapışacağım. 

Herkese bol göllü keyifli karşılaşmalar dilerim.  Süper
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Ben seneler önce de Hiragana - Katakana ile uğraşıyordum CT 3109 mangasını keşfettiğimde. Bir listem var elimde zaman zaman yardım alıyorum oradan. Vaktim olsa direkt Japonca öğrenmeye girişeceğim ama bakalım şu aralar pek vaktim yok. Gülümseme

Maçlar için de acele etmene gerek yok. Fırsat bulduğunda yaparsın.

Ben bu oyunu 1 kere oynamıştım ve çok seneler önceydi, o yüzden neredeyse hiçbir şeyini hatırlamıyorum. Shimada gibi ikonik bir maçın nasıl yansıtıldığını çok merak ediyorum. Dil Çıkarma
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk Rakip mangada ki gibi kontra atak oynuyor. Rakibin dört tane defansı var ve hepsinde özel pas bulunuyor. Uzun paslarla çıkacaklar. Kalede de artık Morisaki var rakip kaleye şut çektiğinde zorlanacağımız garanti. Özel oyuncuları olmadığı için çok zorlanacağımızi sanmıyorum. Shimada Shou diğer takımlardan daha dirençli top sürdüğümüz oyuncağa dikkat etmeliyiz. Özel şut cekerken önümüzün açık olduğuna dikkat edelim.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,768 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,989 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi