*

Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 252 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
abi takımlar nerede biliyon sega daki
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: hmn1626127374.png]

Nankatsu 5 - 0 Hamana
Goller : Tsubasa(4),Misaki

Farka rağmen istediğim futbolu oynayamadım. Defansif anlamda takım fena değildi.Yine de rakibin paslarını ve verkaçlarını durduramadım.
Defansımın stats olarak artması lazım.Hücumda Tsubasa,Misaki ve bu oyunda en sevdiğim oyunculardan bir tanesi olan Taki çok iyiler.
İshizaki ve Takasugi'nin performansları da iyiydi.Takasugi'ye çok güveniyorum.İlerde tam bir duvar olacak.
Rakipte 2 numaralı Sakai özel tekniğe sahip tek oyuncu.Bütün takım ona havadan top ulaştırmak için çabalıyor.
Hisatsuhe veya Hissatsu adında özel kafa vuruşu var ve Wakabayashi'yi bile uçurabiliyor.Ceza sahası içinde topla buluşturmamaya dikkat edin.Çünkü Wakabayashi sakat.

[Resim: wakab1626128238.png]

Top tuttuktan sonraki sahne.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk 
Hamana kadrosunun doğru olduğunu naçizane teyit ediyorum.  Güzel

[Resim: q3zs585.png]
Adamlar yalnızca 1 defa hücum edebildiler ve onda da gol attılar, helal olsun.  Güzel

Bu oyunda da rakip oyuncular çizgiden çok top çıkarıyorlar, 2 tane net pozisyonum bu yüzden heba oldu.  Kızgın - Sinirli

Misaki güçlü ancak pek çok açıdan Tsubasa'nın gerisinde, tam da olması gerektiği gibi. Bu oyunda bence ilk serideki oyuncuların güçlerini çok doğru bir şekilde yansıtmışlar.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama Kesinlikle katılıyorum ilk seriyi çok iyi yansıtıyor.Güç dengelerini harika ayarlamışlar.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama @Makoto Soda

Sizin şu 5'lik maçları görünce, bugün ben de en az 5 atmaya çalışacağım.

Hamana maçından sonra genç kardeşlerimizi de bekleyelim biraz yetişsinler bize.

Yaşlı kurtların temposunun gerisinde kaldılar. Dil Çıkarma
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Maç Sonucu 
Nankatsu 0
Shutetsu 0
Evet arkadaşlar maçta benim tsubasayla bi topum direkten döndü bi topu Wakabayashi kurtardı onun dışında ne benim nede shutetsunun hiçbir pozisyonu olmadı. Şimdi hemen Fuji maçını oynayıp atıyorum

Maç Sonucu
Nankatsu 2
Fuji 0
Bu kadar kolay bir maç için kötü bir sonuç. İki golüde ilk yarı attım goller Kisugi ve Tsubasadan geldi. İkinci yarı bir pozisyonda misakiyle kaleciye çalım denedim olmadı aslında ben çok kolay atar diye düşünmüştüm. Diğer bir pozisyonda misakiyle vole çektim onuda kaleci kurtardı baya şaşırdım. Şunu söyliyim oyun efsane. Şimdi Hamana maçını oynayıp atıyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 287 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,635 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,982 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: