*

Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 252 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Hikaru Matsuyama

Karakter için teşekkürler.

Onun dışında maçta aslında son paslarda vakit kaybetmemin sebebi Tsubasa'nın kaleye iyice yaklaşmasını beklemek. Genzo ile kafaya çıkıp, topu bırakıp, arkadaki oyuncu ile vurdurarak gol atmak istemem. Sanırım o sırada da çok fazla yakalandım.

Onun haricinde maçın tamamını izlediysen, gol fırsatlarında her şeyi deneyip kaleciyi geçemediğimi görmüşsündür, bunun sebebini çözemedim. Acaba görmediğim, fark etmediğim bir sebebi mi var bilemiyorum.
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: o0kq47s.png]

Nankatsu 6 - 0 Fuji
Goller : Tsubasa(4) , Misaki (2)

Nankatsu'yu yönetmekten çok keyif alıyorum. Oyuncularda çok iyi mücadele ediyorlar.Takımın her mevkisi çok sağlam.
Tek kötü tarafı Wakabayashi artık sakat olarak mücadele edecek.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: p9qjydg.PNG]

[Resim: hle4few.PNG]

--------------------

Nankatsu 1-0 Shutetsu

NAN GOL: Tsubasa (Ishizaki) | Yok

SHU GOL: Yok | Yok

--------------------

İlk Yarı

Önce Tsubasa ile birebirde Banana Shoot çektim. Wakabayashi topu uzaklaştırdı. Dönen top, ta orta sahadaki Kisugi'ye kadar gitti. Bir oyuncuyu çalımladı ve şut çekti. Okabe yumrukladı. Sonra Tsubasa ile birebirde Subayai denedim. Ve Wakabayashi'yi geçtim! Ardından golümü attım.

Süre kısa olduğundan ve uygun pozisyonu bulmak için top dolaştırdığımdan ilk yarı böyle bitti.

İkinci Yarı

Misaki'nin girmesiyle Shutetsu sahadan silinmeye başladı. Hiç şut çekemediler. Wakabayashi'nin dikkatiğini dağıtıp Tsubasa ile Röveşata çektim ancak Wakabayashi yumrukladı. Dikkati dağınıkken Misaki'nin volesini de çıkardı. Bir voleyi defans engelledi. Maçın sonunda Wakabayashi, Tsubasa'nın bir röveşatasını daha çıkardı.

İkinci yarı Nankatsu - Wakabayashi karşılaşması oldu. Wakabayashi iyi direndi ama ilk yarıda attığım golle maçı 1-0 kazandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Sizleri böyle oyun etkinliklerinde görmek ve tecrübelerinizi paylaşmanız harika.
Umarım herkesin son derece keyif alacağı güzel bir etkinlik olur.
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
Arkadaşlar son 2 gündür evde deilim oynayamadım yarın hem shutetsu hemde fuji maçını atıcam kusuruma bakmayın
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: SCc1A.png]

Nankatsu SC 3-0 Fuji SC

Maçta 1 topum da direkten döndü. Kolay maç olmasına rağmen nedense enerji tasarrufuna gittim, Tsubasa'yı kullanmak yerine 1-2 defa Kisugi ile şut çektim. Dolayısıyla az gol atabildim.

Hamana FC maçı öncesi level değerlerim aşağıdaki gibi;

[Resim: SCXHH.png]

Sıradaki maç için Hamana kadrosu;

1 - Takafuji
2 - Sakai
3 - Akagi
4 - Ikeda
5 - Hoshino
6 - Kuribayashi
7 - Harima
8 - Nakao
9 - Kon
10 - Komazaki
11 - Misawa

Onun dışında bu maçın videosu aşağıda;

[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 287 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,635 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,982 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: