*

Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 252 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Makoto Soda 
Cidden çok enteresan bir durum yaşanmış, fazlasıyla can sıkıcı, benim başıma hiç gelmedi umarım gelmez de.  Dil Çıkarma
Bu arada ilk maçta ben de Tsubasa ile 5 gol attım ancak Level 3 olmadı, sen bunu nasıl başardın sormamda sakınca yoksa?  Güzel

...

[Resim: qdcl2xj.png]

Şükür, hakkım olan galibiyeti aldım.  Yupi

[Resim: 5fk4nt1.png]

Bütün bir ikinci yarı boyunca topla oynayan taraf Shuutetsu idi. Arkadaş bu oyunda Takasugi ne kadar da güçlü öyle.  ?????

Açılışta Kyouretsu Volley vurdum, rahat tuttu, zaten bekliyordum. Ardından Overhead Kick çektim, onu da tuttu ancak dengesi sarsıldı ama maalesef devamında şut çekmeyi başaramadım. Neyse ki bir sonraki atakta bir Overhead Kick daha vurdum ve Wakabayashi semaya yükseldi.  Dil Çıkarma

@Makoto Soda 
İlk uzatma devresinin son saniyelerinde Wakabayashi ile Tsubasa hava topu mücadelesine girdiler ve kazanan Tsubasa oldu; Overhead Kick boş kaleye gidiyordu ve hakem beyfendi maçı bitirdi, iyi mi.  Kızgın - Sinirli

[Resim: rxgrxhx.png]

Tsubasa Level 4 oldu.  Yupi
Mümkün mertebe herkes Level değerlerini de paylaşabilir mi, benim çok önemsediğim bir husus da malumunuz.  Güzel

Umarım bilgisayarı kapatıp açtığımda oyuna kaldığım yerden devam edebilirim zira bu oyundaki kayıt konusu bana biraz garip geliyor.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama Ben bütün maç Tsubasa ile oynadığım için exp puanını doldurdum. Maçı da kazandığım için ekstra da ordan level aldım. 3 levele öyle yükseldim.
Senin de başına aynı durum gelmiş cidden sinir bozucu.
Şu an levellerimiz seninle eşit durumda. F5 F8 olarak save load sistemini kullanabilirsin ama bence gerek yok.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Madem istedin paylaşıyorum. Fuji maçı öncesi durum bu. Herkes 3, sizden farkım Tsubasa 4 değil, ama sanırım o da 4 olmaya yakın.

[Resim: CzN20.png]

Bu arada oynadığım oyunlardan videolar paylaştığım bir kanalım var. Oraya Shutetsu maçını yükledim, nasıl gol atamadığımı merak eden varsa bakabilir hızlı hızlı. Gülümseme

[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
Teşekkürler, hemen bakayım, başarısızlık hikayelerini hep daha çok sevmişimdir.  Dil Çıkarma

Bu arada ben de Fuji SC kadrosunu vereyim;

5- Sumoto
2- Akema
7- Ooba
11- Ishizuka
4- Takano 
9- Miyamae
6- Nakamori
8- Ikurumi
3- Yamaoka
10- Yamaguchi
1- Oohashi

[Resim: iaclelb.png]
Sanırım hiçbir CT oyununda Nankatsu takımını kontrol etmek bu oyundaki kadar zevkli değil.  Yupi
Urabe'de Long Pass varmış, görünce epey mutlu oldum ancak pek bir işe yaramıyor yine de hiç yoktan iyidir.  Güzel Tsubasa & Misaki Golden Combi ve Izawa & Kisugi & Taki Shuutetsu Trio ile mesafe kat etmesi pek bir keyifli. Wakabayashi'ye yalnızca 1 şut geldi. 

Oyun cidden çok ama çok zevkli. Şu ana kadar hakem dışında gıcık olduğum bir şey yok.  Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: Cq7nI.jpg]

@Hikaru Matsuyama

11 Numaralı oyuncunun ismi konusunda ben kararsız kaldım. Üçüncü harf tam olarak nedir? Zu harfi aşağıdaki değil mi? Nasıl "zu" diye çevirdin?

[Resim: C2kPS.jpg]

---------------------------

Bu arada Nankatsu kadrosundaki yedekler Koji Nishio ve Yuzo Morisaki. Tam kadrosu şu şekilde.

1 - Genzo Wakabayashi
2 - Takeshi Kishida
3 - Koji Nishio
4 - Masao Nakayama
5 - Hanji Urabe
6 - Shingo Takasugi
7 - Hajime Taki
8 - Mamoru Izawa
9 - Teppei Kisugi
10 - Tsubasa Oozora
11 - Taro Misaki
12 - Yuzo Morisaki
14 - Ryo Ishizaki
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
Bu da "ZU" karakteri, aynı zamanda "DZU" diye de telaffuz edilir. Mesela ilerde Wakashimazu'nun isminde de bu karakteri göreceğiz. 

...
Bu arada videonu izledim, paylaşman iyi olmuş, izledim, ibret aldım.  Dil Çıkarma

Çok ama çok kritik yerlerde top kaptırmışsın yoksa gayet de güzel oynuyorsun. Mesela tam son pası vereceksin ve kaç kere rakip oyuncuya yakalanmadan bunu rahatlıkla yapabilecekken yakalanıp da pas vermeye çalıştığını görüyoruz. Bu kısma ağırlık verirsen hücumların daha fazla netice verecektir. 

Bir de çok kimse bilmiyor ya da farkında ancak uygulamıyor ama bu oyunda da ceza sahası dışından verdiğimiz paslar Centering [センタリング] yani Orta şeklinde gidiyor ve normal pastan çok daha etkililer. Özellikle kanatlardan ilerlerken Orta açmayı deneyebilirsin, bu şekilde Tsubasa'ya çok daha rahat top ulaştırabilirsin.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 554 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,610 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,981 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: