*

Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 252 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Telefondan yapılıyormu
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Ahmet Yasin

Ekran görüntüsü alamıyorsan skoru yazsan yeterli, çok da mühim değil. Gülümseme
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Tamam o zaman öyle yapıyım 
MAÇ SONUCU: Nankatsu 4 Nishigaoka 0
GOLLER: Tsubasa(2) İshizaki ve 8 no

İlk maç olduğu için kolay bir maçtı ancak yinede hafife almamak lazım çünkü adamlar tsubasanın özel şutunu bile kesebiliyorlar ve kalecimiz kötü olduğu için gol yeme ihtimalimizde var. Shutetsu maçında görüşmek üzere.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda 

Evet ikinci yarı enerji sıkıntısı çektim. Oyunu yeni oynuyorum. Oyuncuların enerjilerinin birer birer yükseldiğini bu maç öğrendim. CT2'deki gibi ikişer ikişer artar diye düşündüm. Oyuncuları daha verimli kullanacağım.

Ishizaki'yi de kullanıyorum merak etme. Kaldı ki zaten Nankatsu'nun ilk döneminden bahsediyorsak yalnızca Tsubasa ve Ishizaki etkili oyuncularımız. Yardımın için çok teşekkür ederim bu arada. Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Karl Heinz Schneider Rica ederim. Senin de dediğin gibi iki oyuncumuz dışında gerisi pek işe yaramıyor.Neyse ki fazla uzun sürmüyor.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: 7y0rhak.png]

Oyunu en sağlıklı ne şekilde kaydedebilirim acaba?  

...
Yalnız epey paslanmışım, ne olduğunu anlayasıya kadar ilk yarı bitti  Dil Çıkarma  neyse ki 1 gol atabildim. 

@Makoto Soda 
Tsubasa'ya 2 Level birden atlatmışsın, en çok da bu dikkatimi çekti, tebrik ederim. 

...

İnternetim bağlandı. Bundan sonra öyle umuyorum ki etkinlik boyunca sizlerleyim.

Oyun güzel, ben daha önce birkaç kez bitirmiştim, keyfini çıkarın derim.  Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 554 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,610 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,981 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: