*

CT2 Oynama Etkinliği

Bu konu; 321 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@levin44

Ben de şu ana kadar 3 kere yenildin ama hepsi şansızlıkdı.

İlk maç, Gremio'da yenildiğim maç. Durum 4-4'dü. Maçın son 01:00 dakikasında Tsubasa ile röveşata çektim. Top direkten döndü ve kontra atakta golü yiyerek maçı 4-5 kaybettim.

Flamengo maçında Tsubasa ve Santana gol yarışına girdi. Flamengo 5-4 öndeydi. Maçın son dakikasında harika bir atak yaptım ve Tsubasa'nın Drive Shoot'u ile maçı uzatmaya taşıyayım derken top direkten döndü ve yenildim.

Musashi maçında, Misaki ile boş kaleye çektiğim Röveşatada top patladı ve maçı kaybettim.

Gerçekten çok şansızım. Bu şansızlıklar bana 3 maç kaybettirdi. Ayrıca Musashi ile rövanş maçında 2 kere çektiğim penaltıda birisi direkten döndü, diğerini kaleci kurtardı ve boş kaleye çektiğim Hayabusa Volley'de top patladı. O kadar şansızım yani ama yinede o maçı 4-1 kazanmıştım. Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@"Karl Heinz Schneider^"peki bundan sonraki maçalrsda daha ayrıntılı yazarım.birde hangi maça kadar oynuyayım.o golu sormuşsun o gol komediydi.yaklaşık 6 şut çektim.wakashimazu hepsini yumrukladı.sonra nittayla vurdum direkte patladı dönen topa izawa vurdu ve son gölü öyle attım.[8 şutla]
[Resim: YEEozM.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@GÜNEŞ

Tebrik ederim, Toho karşısında bu kadar rahat oynaman ve şu ana kadar hiç yenilmeden gelmeyi başarman büyük başarı.

Bugün daha fazla oynama, yarın 2 maç yaparsın. Ondan sonra her gün 1 maç yapacaksın, ama birilerinin bize yetişmesini bekleyeceksek hiç oynamadığın günlerde olacak. Ben seni bilgilendiririm.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@"Karl Heinz Schneider^"peki
[Resim: YEEozM.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@AlphaT®.NET @levin44 @GÜNEŞ

--------------------

Sao Paulo 4-3 Uruguay

SAO GOL: Gil (P) - Tsubasa (Babinton) | Gil (P) - Tsubasa (Platton) 

URU GOL: Victorino - Victorino - Victorino | Yok

Maçta Gil'in ve No. 10'un kaçırdığı birer penaltı var.

--------------------

Bu maç ile ilgili fazla bilgi veremeyeceğim. Normal bir maçtı. Yalnız maçta tam 4 penaltı oldu. 3'ü benim takımda oldu. Yani şanslıydım bu maç. Gil 1 tanesini kaçırsada 2 tanesini attı. Lennart'da rakibin penaltısını başarıyla çıkardı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Iran0 japonya 1
jpn goal tsubasa
Stefan levin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,768 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,989 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği ScoUnk 243 11,177 05-04-2023, Saat: 21:25
Son Yorum: ScoUnk

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi