*

CT2 Oynama Etkinliği

Bu konu; 321 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@GÜNEŞ

Helal olsun, Nankatsu ile iyi bir başlangıç yaptın. Akita maçı bayağı bir zorlayacak, İnşallah bu maçıda yener ve yoluna namağlup ilerlersin. ;)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
NANKATSU 2-2 AKİTA [PENALTI 3-1 ]

NANKATSU GOLLER-----------Nitta [penaltı]-Misaki [Urabe]
AKİTA GOLLER----------------------No.10 [No.9]-No.2 [Kazuo]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Morisaki twin shotu  skylab hurracaini kurtarıor ama gidip düz şutu yiyor.ilk yarı 2-0 bitti.adamlar ilk yarı ezdiler beni.sonra 2. yarı toparladım.penaltılarda morisaki devleşti.penaltılarda durumu kurtardık.

@KARL HEİNZ SCHNEİDER o maçıda geçtim
[Resim: YEEozM.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@GÜNEŞ

İyi çevirmişsin maçı. Normalde CT2'de penaltlarda kazanmak çok zordur. Bu sefer şansın yaver gitmiş. Bir de Morisaki ile kazandığın için ayrı tebrik ediyorum. Dil Çıkarma
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@GÜNEŞ
Super Striker'da penaltılarla maç kazanmak büyük keyiftir. Umarım sen de aldığın bu galibiyetle keyiflenmişsindir.  Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyamakeyiflenmek ne kelime havalara uçtum abi
[Resim: YEEozM.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@AlphaT®.NET @levin44 @GÜNEŞ

--------------------

Sao Paulo 5-3 Roma

SAO GOL: Tsubasa (Babinton) - Tsubasa (Amaral) | Tsubasa (Lima) - Gil (Tahamata) - Tsubasa

ROM GOL: No. 8 - Rampion | No. 2

Maçta Gil'in kaçırdığı 1 penaltı var.

--------------------

İlk yarı 2-2 bitti. İkinci yarının başlangıcında 3-2 öne geçtiler. Sonra Gil'le penaltı kaçırdım. Maç benim takımım için kötüye doğru giderken, bayağı bir odaklanarak taktik oyunuyla maçın bitimine 1 dakika kala 4-3 öne geçtim. Karşı takımın son atağında Tsubasa'nın kaymasıyla normal oyuncudan kaptım ve kapar kapmaz çektiğim Drive Shoot ile fişi çektim. Maçı 5-3 kazandım.

Bu maçtaki en iyi taktik, kontra atak tipinde oynamaktır. Bildiğiniz gibi rakibin tüm oyuncuları her zaman atağa kalkıyor. Bende topu her kaptığım zaman, kontra atakla beraber defanslarında hiç kimse olmayan Roma takımını 2 golle avladım. Daha Roma maçını oynamayan kişilerin, bu taktikle oynamasını öneririm.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,722 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,984 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği ScoUnk 243 11,161 05-04-2023, Saat: 21:25
Son Yorum: ScoUnk

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: