*

CT2 Oynama Etkinliği

Bu konu; 321 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@GÜNEŞ

Takımın adı Rio değil Flamengo.

Rio Cup'ı hiç yenilmeden bitirdiğin için tebrik ederim. Belkide oyunu hiç yenilmeden bitirmeyi başarabilirsin. Nankatsu takımında başarılar.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
saveler silindi ne yapacağım tatsunami maçındaydım
[Resim: YEEozM.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@GÜNEŞ

Kunimi ve Akita maçlarının gollerini, asistlerini kaydettiysen skorları paylaşabilirsin.

Bende şifreleri var, sana Tatsunami maçının şifresini özelden atayım mı?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@"Karl Heinz Schneider^"olur şimdi yazarım.lütfen şifreyi atarmısın.allah razı olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@GÜNEŞ

Özel mesajla attım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
NANKATSU 3-2 KUNAMİ

NANKATSU GOLLER----------------- Nitta [Kisugi]-Kisugi [Nitta]-Misaki [İzawa]
KUNAMİ GOLLER-------------------- Sano  [2 gol ] [Jito 2 asist]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İki tane gol yedik kovasaki sayesinde. ilk yarının geri kalan zamanında top çevirdim.2. yarı 3 gol attım.2. gol komediydi.nitta hayabusa volley vurdu direkte patladı.dedim ayvayı yedik.maçın kahramanı kisugi oradan çıkıp kafayı vurdu.gooool diye bağırdım.az daha anneme yakalanıyordum.sonrada misaki ile bir gol daha atıp maçı çevirdim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,740 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,987 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği ScoUnk 243 11,164 05-04-2023, Saat: 21:25
Son Yorum: ScoUnk

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: