*

Topu Ayağında Bulunduran Oyuncunun Davranışı

Bu konu; 26 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eski sitede oyuncu topu ayağına alır almaz şut çeksin aslı bir konu vardı sanırım.

Evet o olabilir ama bu sadece şut çekme değil; çalım, pas, verkaç ve en çok merak edilen Diaz, Matsuyama, Schneider gibi oyuncuların sinirlenme özelliği ve bahsettiğim üzere Hyuga nın Tiger ve Neo Tiger şut sorununa çözüm gibi önemli konuları barındırıyor.

O konu sitede varsa, isterseniz bu konuyla birleştirebiliriz.
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
harika bir paylaşım bu böylelikle oyuncuların davranışlarını ve takım zorluğunu ayarlayabiliriz bu da oyundaki büyük bir öneme sahip konulardan biri belki de en önemlisi.ben de bu kodları son hackimde kullanmıştım
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
eline sağlık sağol...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
çok mükemmel bir paylaşım
[Resim: RRLN9l.jpg]
                            ~Hayalin Ötesinde~ 
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
güzel
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Güzel
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Oyuncuların Özel Hareketlerini Bilgi Ekranında Gösterme [İstediğiniz Kadar Oyuncunun] Hiena 55 6,885 Dün, Saat: 16:21
Son Yorum: TsubasaJ
Oyuncunun defansta Kafayla topu uzaklaştırması Jun Misugi 16 3,066 31-07-2026, Saat: 02:36
Son Yorum: 30266080@qq.com
Artık İstediğiniz Oyuncu Topu Alır Almaz Şut Çekicek ジャイロメ59 33 8,342 11-07-2026, Saat: 05:49
Son Yorum: C23
Golü Atan Her Oyuncunun Kendi Yakın Görünümünün Çıkmasını Sağlama Hiena 45 6,403 16-05-2026, Saat: 01:56
Son Yorum: tenshitsubasa
Blok yapan oyuncunun yanından topun geçmesi Jun Misugi 3 375 26-04-2026, Saat: 00:40
Son Yorum: Tsubasa lebanon

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: