*

Captain Tsubasa Tatakae Dream Team

Bu konu; 1062 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ジャイロメ59
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu diaz etkinliğini reddit te görmüştüm.Sanırım Diaza Zenten şuta benzer bir şeyler eklemişler.

[Resim: nW1yQ5.png]

Şuan 140.000 binlik bir takımım var.305 gatcha kasdım.Bir Schneder,Diaz ve Naturezza çıkarmayı hedefliyorum.İyi bir Misugide olabillir.Kadromun son halide bu.

[Resim: gWmbYQ.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
(29-08-2017, Saat: 16:21)bakgal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu diaz etkinliğini reddit te görmüştüm.Sanırım Diaza Zenten şuta benzer bir şeyler eklemişler.

Şuan 140.000 binlik bir takımım var.305 gatcha kasdım.Bir Schneder,Diaz ve Naturezza çıkarmayı hedefliyorum.İyi bir Misugide olabillir.Kadromun son halide bu.

Takım iyi. Sana güzel bir Mavi Schneider, Neo Tiger Hyuga yada Raiju ve Bunnark, Gentile yada Nattureza lazım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
(29-08-2017, Saat: 16:21)bakgal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu diaz etkinliğini reddit te görmüştüm.Sanırım Diaza Zenten şuta benzer bir şeyler eklemişler.

Abi O RB Ne Kalbime Bi Ağrı girdi xD
[Resim: giphy.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@NanoBasa B ranklı fire shot takım baya ezikte benim Açık Ağızlı Gülümseme hepsi 1 level daha eski hesapta 65 levellik hyuga 63 levellik tsubasa vardı yine yetmiyordu bu ssr eventlerini almaya
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
(29-08-2017, Saat: 16:41)kamisori37 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @NanoBasa B ranklı fire shot takım baya ezikte benim Açık Ağızlı Gülümseme hepsi 1 level daha eski hesapta 65 levellik hyuga 63 levellik tsubasa vardı yine yetmiyordu bu ssr eventlerini almaya

Mehmet Abiyi Ben Kastım Güzel xD
[Resim: giphy.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
(29-08-2017, Saat: 16:54)シャナとユウジ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(29-08-2017, Saat: 16:41)kamisori37 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @NanoBasa B ranklı fire shot takım baya ezikte benim Açık Ağızlı Gülümseme hepsi 1 level daha eski hesapta 65 levellik hyuga 63 levellik tsubasa vardı yine yetmiyordu bu ssr eventlerini almaya

Mehmet Abiyi Ben Kastım Güzel xDxDxDxDxDxDxDxD

2dk bağlantımız gidiyor hemen IKA-LELOUCH Bey beni kastığını söylüyor dostum git bi Türk Kahvesi iç tatakae seni çarpmış Açık Ağızlı Gülümseme Açık Ağızlı Gülümseme

şaka maka şunu kabul ederim birlikte çok co-op oynadıkta kastım falan olmuyor Açık Ağızlı Gülümseme

Bakgal abi

ben o kadar RByi bir arada görmemiştim varmı bir sırrı (Senaryo modu falan Açık Ağızlı Gülümseme hack diyorum sanmayın Açık Ağızlı Gülümseme ) ?

Takıma gelince abi kötü değilsin merak etme hatta ve hatta iyisin! 3 UR benim gibi Hyuga URleyip Maxlamışsın güzel Gülümseme Kadro sağlam Toho combo falan akarsın Gülümseme

Kamisori 37
abi eminim zamanla o takımı gülerek yeneceksin ;) Ezik deme takımına gün gelir Ezilen taraftan Ezen Tarafa geçersin Gülümseme
Hazır Ol
[Resim: avatar_759.jpg?dateline=1390913547]
DangerS.!

Jairo Twin S.!
[Resim: xYkaVl.jpg]

MEHMET And Jairo Forever!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
captain tsubasa dream team code 10 hatası TimeLordPandora 2 1,190 19-09-2020, Saat: 19:02
Son Yorum: TimeLordPandora
Captain Tsubasa Tatakae Dream Team APK 1.2.2 File İndir (Sürekli Güncel) Crazy Striker 3 1,979 15-09-2020, Saat: 15:16
Son Yorum: TimeLordPandora
Tatakae dream team DreamStriker 5 1,730 18-08-2017, Saat: 22:20
Son Yorum: ジャイロメ59

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 4 Ziyaretçi