*

Karl Heinz Schneider

Bu konu; 33 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : KaTiL_KaaN1998
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@hikaru Matsuyama
Genzo yu çaresiz bırakan bu şut combo sunun adı buymuş demek "横入り"反動蹴速迅砲 "Yokoiri" Handou Shuu Soku Jin Hou Kalp - Sevgi Bende vaktiyle paylaştığım TDT videosunu bu isimle güncelleyeyim o halde ;)

@サッカーサイボーグ
Bizzat senin klavyenden çıkacak cümleler telif hakkı gibi problemlere neden olmaz, hemde kendi uğraş ve çabalarınla bir şeyler ortaya çıkarmak o işten haz almana olanak sağlayacaktır. Ayrıca bu potansiyele sahip olduğunu düşünüyorum.
Benim özel bir karakter incelesi isteğim yok Güzel ancak nezaketinden ötürü çok teşekkür ederim ;)

Başarılar ;)
[Resim: XkGP3D.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Keyifle okudum sağolasın
Misugi'yi heyecanla bekliyorum
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Sırada üç inceleme var zaten. 3M - Matsuyama, Misugi & Misaki Güzel
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
(05-07-2017, Saat: 13:57)Crazy Striker Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dragon's Roar Shot VS Wakabayashi Winning Perfect SGGK
Ryuu no Houkou (Dragon’s Roar) bu şutu merak edenler izleyebilirler buradan bunu da buraya atalım

O kadar yıldız, karmaşık bir kombinasyonla şutu gönderiyorlar ve Wakabayashi bu özel şutu rahat bir şekilde kurtarıyor Kararsız
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Esasen mangadaki maçta kurtaramıyor bu şutu. Güzel SSGK'ya gol atmak kolay değil o nedenle çok özel bir teknik bu şut. ^_^
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Tsukurou da güç farklılığından dolayı böyle rahat yakalıyor anlaşılan.

İlginç bir kombinasyon olmuş ama. Gülümseme
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Karl Heinz Schneider SacMisaki 8 3,487 03-07-2015, Saat: 22:47
Son Yorum: SacMisaki

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: