*

CTTDT TOURNAMENT "THE SECOND CHALLENGE"

Bu konu; 487 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : junmisugi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kusura bakma ScoUnk, kendimi yarın seninle yapacağım maç için öylesine iyi hazırladım ki vallahi bir yerlere bırakmam.
Bir yenip bırakacağım, 5 dakikacık. ^_^
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Ama emin ol, ne kadar kötü olursam olayım puan çıkaracağım. Berabere bile kalsam olacak. :)

Edit: Bir de beraberlik olacak mı? Yoksa penaltı atışıyla mı galip belirlenecek?
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
(23-04-2013, Saat: 21:16)ScoUnk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ama emin ol, ne kadar kötü olursam olayım puan çıkaracağım. Berabere bile kalsam olacak. Gülümseme

Edit: Bir de beraberlik olacak mı? Yoksa penaltı atışıyla mı galip belirlenecek?

Beraberlik yok Scounk PK atışları olacak.Kazanana 2 puan kaybedene 1 puan.Böylece puanlar birbirine çok yakın olacak güçlü-güçsüz takım dengesi kurulacak Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
O zaman stratejim Estonya futbolu şeklinde. Berabere yat, sonra penaltı çek. :D
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Acaba diyorum bugün biraz geç yatmayı göz alıp saat 00:00 olduktan sonra ScoUnk ile olan hesabımı hemen görsem mi? ^_^

Benim Levin + Scheider Bayner Münih Combi golleri sıralamak için sabırsızlanıyor. \\^_^//

æScoUnk
Bak bütün bunları söylüyorum diye hırs yapıp da, bir sonraki etkinlikte Bir zamanlar hakir görüp 20-0 yendiğin genç ama güçsüz biri vardı, hatırladın mı? diye çıkmayasın karşıma. ^_^
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
bu arada isterseniz yahooda da lig yaparız.benim için farketmez.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
CTTDT Private Server ? ジャイロメ59 23 8,001 19-11-2023, Saat: 18:52
Son Yorum: hatyaicomtv
CTTDT'yi İndir ve Oyna TaroMisaki 64 10,429 01-02-2017, Saat: 13:13
Son Yorum: siyah beyaz
CTTDT - Star Cup ジャイロメ59 256 43,649 23-07-2015, Saat: 18:42
Son Yorum: uAdrogba11
CTTDT - Champions Leage ジャイロメ59 18 5,174 19-07-2015, Saat: 14:05
Son Yorum: Wakabayashi35
CTTDT "Yeniden Renklendirilmiş Kartlar" ジャイロメ59 31 9,822 03-06-2015, Saat: 11:09
Son Yorum: Owari da

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi