*

Captain Tsubasa PS2 Oyunu + PC Emülatörü

Bu konu; 134 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Cruijff
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(02-02-2017, Saat: 21:34)Crazy Striker Adlı Kullanıcıdan Alıntı: buradan indirebilirsin kardeşim.Denedim çalışıyor sıkıntı yok dvdye yazdırıp PS2de de denedim çalışıyor ;)
İndir (Captain Tsubasa PS2)

saolasın dostum Gülümseme

Edit: knk yüklediğin sadece captaintsubasa.iso dosyası bize ps 2 konusundaki oyun + emu lazım. zaten ayarları yüzünden oyun herkesde düzgün çalışmıo
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Oyunu Ayrı Emulatoru Ayrı İndirmenizde Bir Sakınca Yoktur
Emulatoru Upload Ediyorum.
Emulatoru Ekden İndirebilirsiniz
Kurulum Konusu ve Resimli Anlatım Aşağıdaki Linkde Mevcut Ayarları ve Kurulumu Dikkatlice Aynı Yaparsanız Sıkıntısız Çalışacaktır.

Not: Sitede araştırma yapsaydınız gördüğünüz gibi resimli anlatım bile mevcut.

Kurulum ve Resimli Anlatım Konusu
http://www.tsubasatr.net/konu-Captain-Ts...simli.html

Captain Tsubasa PS2 Oyunu,PC Emulatoru,Bios İndir + Kurulum Ayarları Resimli Anlatım Konum
http://www.tsubasatr.net/konu-Captain-Ts...latim.html

Oyunu İndirmek İsteyenler Buradan
Captain Tsubasa PS2 Oyunu İndir

Emulator+Bios'u
Ekden İndirebilirsiniz
Rar şifresi: www.tsubasatr.net

Ek Dosyalar
.rar   PS2 Emulator-1.4.0+Bios (By C. S. Tsubasatr.net).rar (Dosya Boyutu: 45.69 MB / İndirme Sayısı: 22)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
bende pcsx2 1.4 var bunu çalıştırırmı birde kontrolle nasıl ayarlarımxD
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Kontrol ayarlarını üstteki mesajda arkadaşımızın verdiği konudan yapabilirsin. Yine üstte arkadaşımızın verdiği sürümde 1.4 ve o çalıştırıyor.
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
3 GB ram, 1 GB ekran kartı ve Intel pentium dual-core 2.50 GH ile oynanabiliyor. FBS fena değil, takılma falan olmuyor. Sadece bazı sahneler çok akıcı olamayabilir. Gülümseme
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
linki göndere bilirmisiniz emeğinize sağlık teşekkürler
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa: J Zenkoku Seiha Heno Chosen (GB) MompresaN 38 9,430 19-09-2026, Saat: 16:41
Son Yorum: omeryasin
Captain Tsubasa Oyunları İndir (1,2,3,4,5 ve J) AlphaT®.NET 864 186,044 15-09-2026, Saat: 16:06
Son Yorum: Seloo12165
Captain Tsubasa Vol 2 Super Striker Türkçe (Sorunsuz Tam Sürüm) S.Carlos 393 78,872 14-09-2026, Saat: 04:27
Son Yorum: babanever123
Captain Tsubasa: Mega CD (Sega) SvChatos 216 55,150 09-09-2026, Saat: 00:15
Son Yorum: A818eman
Captain Tsubasa VOL2 Türkçe+Emulator(Resimli) Carpora 75 21,826 06-09-2026, Saat: 21:06
Son Yorum: Raidenfly

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi