*

Captain Tsubasa Sega CD Mobilde Oynama

Bu konu; 12 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : recep15961
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba arkadaşlar

Gördüğüm kadarıyla forumumuzda henüz bu oyunun mobilde nasıl çalıştırıldığını anlatan bir konu olmamış. Eğer izniniz olursa geniş kapsamlı anlatmak isterim veyahut konu varsa ve görmemişsem kusuruma bakmayın. Mobil dediğim sadece android için anlatacağım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Hoşgeldin Recep. Bildiğim kadarıyla yoktu ama emin değilim. Sen konunu aç elbette. Bu oyunu da telefonda oynamak isteriz elbet.
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Kurulumda sorun yaşayan CT fanları için faydalı olacaktır ;)
[Resim: XkGP3D.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Tsubasa adamdır
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Eeee neymiş
Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Zaten büyük zaman sıkıntısı yaşıyorum bu aralar bir de böylesi yarım kalmış bir başlık görünce hoş olmadı.  Dil Çıkarma  Bir an için telefonumdan oynamayı özlediğim bu oyunu oynayabilir miyim diye başlığa girdim ama sükut-u hayale uğradım.  Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 2 Oyunu Türkçe İndir AlphaT®.NET 134 57,491 5 saat önce
Son Yorum: Sedat63517
Captain Tsubasa Oyunları İndir (1,2,3,4,5 ve J) AlphaT®.NET 865 187,765 6 saat önce
Son Yorum: ERENoyuncu
Captain Tsubasa Vol 2 Super Striker Türkçe (Sorunsuz Tam Sürüm) S.Carlos 394 80,306 30-09-2026, Saat: 21:11
Son Yorum: Mitsuru Sano 9
Captain Tsubasa Dream Team - Next Dream [TÜRKÇE] ScoUnk 214 33,059 26-09-2026, Saat: 00:30
Son Yorum: ScoUnk
Captain Tsubasa: J Zenkoku Seiha Heno Chosen (GB) MompresaN 38 9,588 19-09-2026, Saat: 16:41
Son Yorum: omeryasin

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: