*

Animeye Uygun Yaptığım Oyun Hakkında...

Bu konu; 160 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.33/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yok yanlış anlamadım. Çok beklettiğim için ve merak ettirdiğim için biran önce halledip sizlere sunmam gerekiyor. En kısa sürede inşallah. Ne olursa olsun beklediğinize değecek umarım.
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Sen yapıyorsan değer Tolga Abi. Hiç şüphen olmasın Güzel
[Resim: Z2myN3.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Çok Güzel Bir Çalışma Bizleri Bekliyor Böyle Güzel Çalışmalar Zaten Uzun Sürede Ortaya Çıkar O Yüzden Ben Baya Sabırlıyım Bu Konuda Eminimki Oyun Ne Kadar Geç Çıkarsa O Kadar İyi Ve Düzgün Olur Son Zamanlarda Bulduğumuz Özelliklerin Sayısı Oldukça Arttı Tolgada Bunları Yerinde Kullanıyor EKliyor..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Aynen dediğin gibi son bulduğumuz konularla beraber daha renkli bir oyun haline geldi.

Bu arada Misaki' nin, Fransa milli takımına karşı mücadelesini işlediğim bir maç yaptım da bu maçta Misaki' nin takımına hangi ismi versem diye düşünüyorum. Ben Rennes olarak düşündüm ama sizinde fikirlerinizi almak istedim. Bildiğim kadarıyla Misaki orada o kulüpten bir başkasına sürekli yer değiştiriyordu ve özel olarak ismi geçen bir takımı yoktu diye hatırlıyorum. Varsa buraya yazarsanız sevinirim.
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
(23-04-2017, Saat: 22:16)Hiena Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynen dediğin gibi son bulduğumuz konularla beraber daha renkli bir oyun haline geldi.

Bu arada Misaki' nin, Fransa milli takımına karşı mücadelesini işlediğim bir maç yaptım da bu maçta Misaki' nin takımına hangi ismi versem diye düşünüyorum. Ben Rennes olarak düşündüm ama sizinde fikirlerinizi almak istedim. Bildiğim kadarıyla Misaki orada o kulüpten bir başkasına sürekli yer değiştiriyordu ve özel olarak ismi geçen bir takımı yoktu diye hatırlıyorum. Varsa buraya yazarsanız sevinirim.

Abi fazla uzatmıomusun ? Açık Ağızlı Gülümseme Oyuna renk katıcam diye sanki gereksiz maçları arttırıyormuşsun gibi geliyor bana Açık Ağızlı Gülümseme Animede olmayan yada çok önemli olmayan maçları eklemesen ? Tabi bu benim fikrim Açık Ağızlı Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Bildiğim kadarıyla o sahnede Misaki sadece antrenman yapan Fransa Milli Takımına meydan okuyordu. Hachimakisini alnına bağlayıp kendini test etmek adına ;) Mangada tek bir hücum varyasyonundan ibaret olan bu olayda partneri Güzel sonradan Fransa nın FW si olarak rakibimiz olan Napoleon dan başkası değildi. Sağlam bir Combi olmuşlardı ama Kalp - Sevgi

Oyuna aktarma kısmı nasıl olur Kararsız
Pierre e meydan okur ve takımın diğer oyuncuları Misaki nin takımında yer alırlar. Napoleon dahil. Antrenman maçı gibi.
Buna göre takım ismi Fransa B olabilir.

Animede onbirerden bir müsabaka oluyor muydu? Bu arada hatırladığım kadarıyla animede Misaki hachimaki takmiyordu.
[Resim: XkGP3D.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Hackim hakkında bilgiler imparator_03 2 1,539 03-10-2017, Saat: 19:28
Son Yorum: imparator_03
Mangaya ve Animeye Paralel Hacklerinin Devamı Jun Misugi 9 2,101 06-08-2017, Saat: 23:01
Son Yorum: Hiena
Flame Thunder Hakkında ジャイロメ59 7 1,926 14-06-2017, Saat: 01:35
Virtuanes NTSC/PAL Hakkında. ジャイロメ59 6 1,617 04-06-2017, Saat: 19:02
Son Yorum: Hikaru Matsuyama
Captain Tsubasa 2 - Anime Müzikleri Hakkında coimbra_diaz12 7 2,001 22-05-2017, Saat: 20:01

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi