*

Animeye Uygun Yaptığım Oyun Hakkında...

Bu konu; 160 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.33/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aslında ben Şampiyonada Fransa ya kaybeden Ingiltere nin kaptanı ve savunma oyuncusu Robson dan bahsetmiştim ;)
[Resim: XkGP3D.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
O başka o zaman. Bilemiyorum, uzun zaman oldu izlemeyeli. Tekrardan izler bakarım buna.
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Abi ben sabırsızlanıyorum
Oyun ne zaman ?Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Oyunda baya ilerledim, tabi son dönemde kritik birçok konu bulduğumuz için onların gerek paylaşımı olsun ve gerekse sonra oyuna aktarımı olsun bunları yaptım hep. Sonra site ile ilgilenme, iş güç uğraşlar derken oyuna az bir vakit ayırabiliyorum. Tabi fırsat buldukça düzenlemeler yapıyorum. Biliyorum uzun zaman oldu ama istiyorum ki hatasız, eksiksiz ve her açıdan oynanabilir bir çalışma olsun. Bu yüzden biraz ağırdan alıyorum ama bu kez daha önce iki kez uzunca aralar vermek zorunda kaldığım gibi yapmayacağım. Yani çok önemli bir sorun olmazsa hayatımda bu kez ne yapıp edip bitirmeye çalışacağım ve sizlere sunacağım inşallah. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim. Gülümseme
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
hocam az acele et bekleyip dururuz, konuyu geyik bölümüne alacaklar diye korkarım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Hack oyunu kolay yapılmıyor maalesef..
Biz de isteriz her türlü özelliği ekleyip dakkasında paylaşalım ama öyle olmuyor o oyunun önce kodlarla işi bittikten sonra denenecek ve eksiklikleri ortaya çıkacak oyun donuyor mu?,Bir sorun var mı ? üstelik kod bulunca aman şunu da ekleyeyim bunu da ekleyeyim dediğinde oyunun süresi ister istemez uzuyor
Emek harcanan her hack zamanı da beraberinde götürüyor
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Hackim hakkında bilgiler imparator_03 2 1,539 03-10-2017, Saat: 19:28
Son Yorum: imparator_03
Mangaya ve Animeye Paralel Hacklerinin Devamı Jun Misugi 9 2,101 06-08-2017, Saat: 23:01
Son Yorum: Hiena
Flame Thunder Hakkında ジャイロメ59 7 1,926 14-06-2017, Saat: 01:35
Virtuanes NTSC/PAL Hakkında. ジャイロメ59 6 1,617 04-06-2017, Saat: 19:02
Son Yorum: Hikaru Matsuyama
Captain Tsubasa 2 - Anime Müzikleri Hakkında coimbra_diaz12 7 2,001 22-05-2017, Saat: 20:01

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi