*

CT2 Asia Cup Hacki Var mı ?

Bu konu; 13 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Claudio Meon
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba sevgili Tsubasa Ailesi. Bu gün sizlere bir sorum var. Gülümseme Captain Tsubasa 2'de Asia Cup'ı bilirsiniz. Gayet güzel takımların olduğu ve takım kadrolarında fazla özel oyuncu olmamasına rağmen başarılı olan takımlar var.. İşte bende size şunu sormak istiyorum elinizde veya internette bu takımların hacki var mı? Takımlar sırasıyla Suriye, Çin, İran, Kuzey Kore, Suudi Arabistan ve Güney Kore. Bu takımlardan elinizde hangileri veya hangisi var ? Yorum kısmında paylaşırsanız sevinirim. Gülümseme

-İYİ OYUNLAR-

Ayrıca şu müziği bir dinleyin bayılacaksınız... https://www.youtube.com/watch?v=zAevMmdG5GU Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Asya Kupası konusunda çok fazla hack olmadığını biliyorum.
Hatırladığım kadarıyla wakashimazu'nun bir çin hacki vardı
Onun dışında aklıma gelmiyor.
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Ok diğerleri sizinde cevaplarınızı bekliyorum Gülümseme Ve hack bulursanız yorum kısmına indirme linkini verirseniz sevinirim ;)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Asya Kupası çok fazla rağbet görmeyen bir lig gibi duruyor bunun sebebi senin de söylediğin gibi oyuncu sayısının azlığı
ama istersen 6 maçlık güzel bir hacki sen yapıp bizlerle paylaşabilirsin.
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Vaktim olsa. Gülümseme Bu arada Çin hackini bende biliyorum ama başkası yapabilirm aslında Asia Cup Hack diye gayette güzel bence. Gülümseme

Aslında oyuncu sayısının azlığı kötü birşey değil. Oyun daha zor ve keyifli olur. Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Asya kupası hack güzel bir düşünce olabilir ama özel oyuncusuz oyunun ne zevki kalır? kaç asya takımının özel oyuncusu var ki?
[Resim: tsubasa-vakabayasi-kurtaris.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Bildiğiniz Güzel Bir CT2 Hacki Var mı (İlerlemeli) ? Claudio Meon 3 523 12-03-2017, Saat: 16:37
Son Yorum: H.Kojiro
ct2 bu hacki arıyorum bakgal 4 666 18-09-2016, Saat: 10:09
Son Yorum: Jun Misugi

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: