*

CT2 Super Striker [Ara sahnelerin çevirileri]

Bu konu; 326 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O ayakta konuşan iki kişi Tsubasa ve Sanae mi acaba? Bundan hiç emin olamadım. Gülümseme

Tsubasa' nın Amaral, Dotoru ve Babington ile karşılaşacağım demesi baya ilginç. Kendine ve takımına baya güveniyor olmalı. Gülümseme

Buradaki diyaloglar baya karmaşık gözüküyordu. Kısa bir bölüme birçok farklı kişinin muhabbetlerini yerleştirmişler ve buda anlatılmak isteneni kavramamızı baya zorlaştırıyordu. Önceki versiyonlarda hiç anlayamıyordum ama senin bu çevirilerinden sonra taşları yerine yerleştirebildim.

Teşekkürler Hikaru Matsuyama ;)
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena
Zaten cümlesinin sonunu "göreceksin turnuvayı kesinlikle kazanacağız" diyerek bitirmiş Tsubasa-kun, yani özgüven tavan yapmış kaptanda. Dil Çıkarma Ayrıca hatırlarsan Santana'ya "kesinlikle geri döneceğim" diye bir de sözü var. Döneceği yer de Brezilya (Maracana Stadyumu) dolayısıyla Amaral ve Doutor ile karşılaşacağı da kesin, zaten turnuva Brezilya'da düzenleneceği için de Brezilya ön-eleme filan oynamıyor. Güzel

Ve Tsubasa'nın bu maçın ardından Roberto ile olan beraberlikleri de son bulmuş oluyor. Tabi şimdilik Tsubasa-kun böyle zannediyor ama sonrasında yaşayacağı şaşkınlık hepimizin malumu. ^_^

@Wild Striker
Bölüm çevirisi beni fazla zorlamadığı için mutlu oldum. Hem ayrıca dediğin gibi benim için de önemli bir bölümdü, çevirisini tamamlayabildiğim için mutluyum açıkçası. Güzel

...

Ishizaki-kun acaba bir anda ortaya çıkıp da konuşmalarını bölmese Tsubasa-kun, Sanae-chan'a ne diyecekti...?

Youko-chan "hmm anlıyorum..." diyerek acaba ne demek istiyor...?

Spoiler vermeyeyim, çeviriler tamamlandıkça bu noktaya geri dönüp baktığınızda her şey çok daha net bir hale gelecek. Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Evet, kendilerinin finale çıkacağından emin olduğu gibi Brezilya' nın da orada olacağını iyi biliyor. Gülümseme
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Çin galibiyeti sonrası

[Resim: 2n6ch3s.png] [Resim: 2r619ns.png]

Lee Hanne: Size yenildik.

İlk defa tekniğimiz işe yaramadı.

Kojirou: Sen, Japonca konuşabiliyor musun?

[Resim: 106zq4y.png] [Resim: 157yja0.png]

Lee Bankun: Babamız Çin Mahallesinde aşçı olduğu için

Japonya’ya sıklıkla gidip geliyor.

Ishizaki: Ancak bu şekilde hep birlikte olunca kim kimdir karıştırıyorum.

[Resim: ix4k0h.png] [Resim: 1693g9v.png]

Lee Hanne: Güney Kore’de de İkili Kombinasyonlar kullanan oyuncular mevcut.

Onlarla oynarken dikkatli olun.

Tavsiyenizi dikkate alacağız, teşekkürler.

...

Not: Çin Mahallesi, Çin dışında büyük şehirlerde kurulan Çinlilerin oturduğu semtlere deniyor. Yani buradaki konuşmadan Lee kardeşlerin babalarının Japonya'nın büyük kentlerinden birinde oturduğunu anlıyoruz. Japonca'yı da babalarından bu sayede öğrenmişler. Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Bir de Japonya Çin'den daha iyi gibisinden çeviriler vardı abi neler ortaya çıkıyor öyle yaGülümseme
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Ben orijinal rom dışında herhangi bir başka dilde oynamıyorum CT oyunlarını. Senden rica etsem bu başlıkta ben çeviriyi yaptıkça sen de Türkçe (ya da İngilizce) romdaki çevirileri aynen buraya koyabilir misin?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 2 Super Striker Tüm Özel Oyuncular ve Özel Hareketleri Karl Heinz Schneider 12 5,043 11-07-2026, Saat: 19:53
Son Yorum: Samet.85
Captain Tsubasa [NES] Bilgi Ekranı çevirileri Hikaru Matsuyama 42 9,206 17-09-2024, Saat: 21:39
Son Yorum: MUSTAFA a2024
Captain Tsubasa 2 Super Striker Karl Heinz Schneider 3 1,164 27-11-2021, Saat: 10:24
Son Yorum: ScoUnk
Captain Tsubasa 2 Super Striker - Oyun Müzikleri Karl Heinz Schneider 0 407 24-11-2021, Saat: 14:06
Son Yorum: Karl Heinz Schneider
Captain Tsubasa 2 Super Striker [Rekor] Hikaru Matsuyama 3 1,015 20-09-2021, Saat: 17:51
Son Yorum: Karl Heinz Schneider

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: