*

tek maçlık hack bitti

Bu konu; 92 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Oozora Tsubasa
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Güzel olmuş, farklı bir hava katıyor o sahneler. Hyuga gibi oyunculara eklenebilir.

Şutları ters çevirme diye bir konu vermiştim, oradaki kodlarla mı yaptın yoksa farklı bir şekilde mi? Ben vücuduyla beraber tamamen dönüyor diye hatırlıyorum ama sadece başta dönüyor olabilir. Şuan tam olarak emin değilim.
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
(09-04-2017, Saat: 22:59)Hiena Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel olmuş, farklı bir hava katıyor o sahneler. Hyuga gibi oyunculara eklenebilir.

Şutları ters çevirme diye bir konu vermiştim, oradaki kodlarla mı yaptın yoksa farklı bir şekilde mi? Ben vücuduyla beraber tamamen dönüyor diye hatırlıyorum ama sadece başta dönüyor olabilir. Şuan tam olarak emin değilim.

Yok abi ben bska yerden buldm sitede girnedm vucudyla donyosa snde kodlari varsa verirsen sevnrm tabi
[Resim: ZOQ4Xa.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
(25-09-2016, Saat: 20:34)Oozora Tsubasa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(24-09-2016, Saat: 19:11)GalaxyX13 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: "Owarida" olarak yaparsan sevinirim

tmmdır yaptım bile formalar yakn renkler tmm şutlara geçicem inşaallah ufaktan yapyrm..;)
[Resim: QQz73y.jpg]
buda resmi Gülümseme
[Resim: QQz7jg.jpg]
buda onur epik misugi jun..;)

1. fotoğrafta oyuncu tek çimende koşuyor bunun kodunu atabilir misin? rica etsem.
[Resim: Z2myN3.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Sitede Varki Paylaşmış Arkadaş Sormadan Önce Araştırman Daha Doğru Gülümseme
http://www.tsubasatr.net/konu-Cimlerin-K...%A7imlerin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Baktım ama bulamadığım için sordum
[Resim: Z2myN3.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Her Neyse Biliyosun Bazen Hazırcılık Oluyor Buda Hiç Hoş Değil Bildiğin Üzre Senin Yapmiyacağını Biliyorumda Gene Hatırlatmak İstedim Güzel
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 2 Next Dream Hack Ronnie 276 23,274 8 saat önce
Son Yorum: Elslskxsoslm
Captain Tsubasa Germany And Wakabayashi Hack Ysy56 23 2,968 06-09-2026, Saat: 16:32
Son Yorum: Pekerellaaa
Okul turnuvası hack (by eorhan23) AlphaT®.NET 52 7,671 05-09-2026, Saat: 18:02
Son Yorum: Elslskxsoslm
Captain Tsubasa-Path Of Victory Flag(Manga Hack) Jun Misugi 577 66,272 05-09-2026, Saat: 00:51
Son Yorum: Zezo
TsubasaFransa Hack ( türkçe) AlphaT®.NET 48 4,638 04-09-2026, Saat: 07:12
Son Yorum: Uzman1010

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi