*

Captain Tsubasa PS2 Oyunu + Emülatör Ayarları [Resimli]

Bu konu; 162 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : TheEvita
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu altta verdiğim konuya bak istersen.

PS2 Oyunu + Emulatör + Bios + Resimli Anlatım
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Umarım bilgisayarım kaldırır da bu muhteşem Tsubasa oyununu nihayet oynayabilirim. Zaten Tsukurou sonrasında bir oyuna ciddi ciddi başlayacağım eğer sitedekiler de benzer karar verirse ve onların da bilgisayarları sıkıntı çıkarmazsa bu oyunu hep birlikte oynamak çok keyifli olabilir gibi geliyor bana.

Konuya katkı yapan herkese cümleten teşekkür ederim. Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Aynen bende uzun zaman sonra tekrar oynamak istiyorum ama PC de eksik bir şeyler var, çözemedim.

Zaten senin bu her ay bir CT oyununu oynayalım projen içinde bunu yüklemek gerekiyor.
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Yaptım hala deli gibi kasıyor .D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Bilgisayarının özellikleri ne?
İmza:
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
allah için şu ıso nun linini atın 5 senedir oynamak istiyorum ısonun yüzünden oynıyamıyorum allah için link atın bekliyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa Dream Team - Next Dream [TÜRKÇE] ScoUnk 214 32,157 1 saat önce
Son Yorum: ScoUnk
Captain Tsubasa: J Zenkoku Seiha Heno Chosen (GB) MompresaN 38 9,431 19-09-2026, Saat: 16:41
Son Yorum: omeryasin
Captain Tsubasa Oyunları İndir (1,2,3,4,5 ve J) AlphaT®.NET 864 186,059 15-09-2026, Saat: 16:06
Son Yorum: Seloo12165
Captain Tsubasa Vol 2 Super Striker Türkçe (Sorunsuz Tam Sürüm) S.Carlos 393 78,884 14-09-2026, Saat: 04:27
Son Yorum: babanever123
Captain Tsubasa: Mega CD (Sega) SvChatos 216 55,151 09-09-2026, Saat: 00:15
Son Yorum: A818eman

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi