*

Captain Tsubasa 2 NES Crazy St.E. (W.Cup) Hack S. Levin - Levin Shot By Crazy Striker

Bu konu; 36 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Crazy Striker
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elimde bir yerlerde Levin Shoot için animasyon olacaktı.

Topu çevirip vuruyor orjinalde biliyorsun, onu bulduğumda gönderirim, daha güzel olur. ;)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena
Teşekkürler.Evet Bakalım Başka Şeylerde Düşünüyorum Bakalım Neler Çıkıcak Ortaya ;)

@JairoM59
https://www.youtube.com/watch?v=wK2R3oI3Aww
Videoda 2:39 daki Topa Vurma Animasyonunu Diyorsun Sanırım
Evet Orjinalinde Biraz Ortada Topu Döndürüyor Sonra Vuruyor.Bahsettiğin Bu Videodaki Animasyon İse Topu Yerde Döndürüp Vuruyor.Bende Bu Yüzden Başka Bişi Tasarlayayım Dedim Görüşlerinize Göre Değişeblir Tabi Sağol;)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Emre, sanırım Jairo ondan değil de, daha farklı bir şeyden bahsediyor. Gülümseme
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Olablir Tolga Gülümseme Zira Bende Bahsetiğin Videodaki Gibiyse Dedim Yani Olmayadabilir de Demek İstedim Tabi Barış Animasyonda Yazabilir Bana Gönderebilir Harika Olur Bakalım Barış Nasıl Bir Şeyden Bahsediyor ;)

Bu Arada Barış Sende Bursaspor İle Schneider Olarak Oynuyacaksın.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Güzel olms kardes Gülümseme
[Resim: ZOQ4Xa.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Teşekkürler Kardeşim..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Wakashimazu123 ve Hack Oyunlarının Saçmalanması. ジャイロメ59 23 7,726 30-06-2026, Saat: 09:56
Son Yorum: Arem bey
Captain Tsubasa 2 - Jun Misugi Ofsayt Stratejisi Hiena 5 1,270 24-06-2026, Saat: 13:44
Captain Tsubasa 2 - SHIN [Super Striker] [Yeni Oyunumun Senaryosu...] Hiena 52 18,472 24-06-2026, Saat: 13:30
ilk hack calismam Prime Italy Hack (yakinda) saksak 3 358 28-05-2026, Saat: 23:07
Son Yorum: Jemyro
Bayern münih hack:(levin44) levin44 11 2,284 16-05-2026, Saat: 21:53
Son Yorum: Jemyro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: