*

Captain Schneider 2 - German Kaıser

Bu konu; 165 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.4/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eyvallah digimax sağol. Kısıtlı bir çalışma, idare edin artık.

Öyleyse sorun yok majolik.
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Eline saglik bende mi oldu bilmiyorum kaleye sut geldi oyun dondu telefondan oynuyorum acaba o yuzden mi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Şuan milli takimlayim schneiderin özelliklere bastığımda Neo fire shot gözüküyor ama maçta şut tablosunda gözükmüyor Drive Tiger gibi biseymi bu arada mi çıkıyor
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Evet. Tolga abi yukarıda sinirlenince çıkıyor dedi o haliyle kaleci bir kaç şutu tutucak öyle gelicek Drive tiger mantığı Dil Çıkarma
[Resim: Z2myN3.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Evet drive-tigerı o şuta çevirdim. Bu şut geldiği zaman ne kadar enerji harcayacağını önceden bilmeniz için orada değerini gösterdim. Kaleciler birkaç şutunu kurtarırsa o şut gelecektir. Ayrıca Arjantin maçından itibarende yeni bir şutu gelecek. Bu şutu da sadece ceza sahasından vurabilirsiniz.

@Yamcha

Bu telefon emulatöründen kaynaklı sanırım. Başka bir arkadaşımızda telefonda benzer bir sorun yaşıyordu. Bilgisayarda ise herhangi bir problem yok.
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Yamcha
Telefon Emulatorunden Kaynaklı Okuyamıyor Oyunun Bazı Yerlerini.Bilgisayarda Oynamanı Tavsiye Ederim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa-Path Of Victory Flag(Manga Hack) Jun Misugi 557 61,054 26-07-2026, Saat: 14:04
Son Yorum: onucuncu
Captain Tsubasa 2 Germany update Hack Ysy56 17 2,186 26-07-2026, Saat: 11:32
Son Yorum: Grace
Captain Tsubasa 2 Moon Hack (Süper Hack) KepoOpetOzan 118 19,395 26-07-2026, Saat: 01:26
Son Yorum: Nehriseyyid
Captain Tsubasa Sega CD (1994) Shin Serisi Doraibu 0 87 25-07-2026, Saat: 17:32
Son Yorum: Doraibu
Captain Tsubasa 2 - Final Evolution (2023 Versiyon) Hiena 2 597 57,940 25-07-2026, Saat: 07:59
Son Yorum: Fede

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: