*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
evdeki hesap çarşıya uymuyor kardeşim. bundan önceki nine shoot etkinliğinde 41000 puan toplamıştım son anda 100. bitirmiştim. yeni bitende ise aynı puanı toplayıp 50. sıraları zorlayanlar vardı. 200-300 tane stamina biriktirmeden hayal kurmamak lazım etkinlikerle ilgili. stephan hawking'te olsan stamina'ya bakıyor herşey yani o da bende 6 ayda bir 50-100 anca birikeceğinden yardımlık bir durumdan bahsemedeyiz. ben genelde 5-10 stamina harcayıp ilk 100'e girmeye çalışıyorum etkinliklerde. gerisi şans tamamen.

işte emeğin karşılığını alınca oyun güzelleşiyor alamayınca sinir ediyor biraz. neyse önümüzdeki maçlara bakacağız artık ;)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Yarın Mission bekleniyor. Dil Çıkarma
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Mission da keyifsiz geçiyor be, Victory gelirse yüzüm güler. Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Abi Victory Road'u severim bilirsin ancak bu kadroyla onda hiç bir şekilde başarılı olamam, bu seferlik Mission gelsin sonra Victory Road gelse de olur yani. Dil Çıkarma
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
bende victory bekliyordum fakat bu son etkinlikten dream ultimate alamayınca o beklentimden vazgeçtim. normalde sırayla olmuyormu bu etkinlikler? yeni yıla girdik ya belki yeni bir etkinlik gelir.

birde bu etkinlikleri başlama zamanlarıda meçhul. gece 12'den önce başlarmı acaba bazen bayağı bekletiyorlar.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Bunca zamanki tecrübeme göre konuşayım: genelde öğlen olmadan başlıyor etkinlikler, sıklıkla 10 ile 11 arası etkinlik başlama zamanıdır diyebilirim.

Ancak bazen oyun bakıma giriyor bu gibi zamanlarda gecikmeler oluyor.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,660 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,078 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,825 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,604 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi