*

Tecmo Cup Soccer Game

Bu konu; 18 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : impossible42
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
oyunda enerji hilesini aktifleştirdim ama level hilesini yapamadım

buda Türkçeleştirilmiş versiyonu

Dikkat ! Linkleri Gormek Icin Yorum Yazmaniz Gerekmektedir. Gereksiz Spam Mesaj Atanlar Yasaklanacaktir. Emege Saygi Gosterdiginiz Ve Anlayisiniz Icin Tesekkurler
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Sabitledim derken oyuncuların enerjileri zaten 800 den başlıyordu, sen farklı ne yaptın ki?
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
mesela Robinin enerjisi 32000 lere çıktı ama level hilesini yapamadım level hep 1 de kalıyo CT 1 in hilelerinden yaptım olmadı mesela kalecinin levelini yükseltmek istedim 0405-01-09 kodunu giriyorum bişey olmuyo
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Robin'in de diğer oyuncularında enerjisi 800 deydi. Yani bir değişiklik yoktu

Hile koduyla mı yaptın hex editörle mi?
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
yok hile koduyla hex ten pek anlamıyorum zaten zaten Türkçeleştiren ben değilim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Yani orada verdiğin normal nes romu ve hile kodunu paylaşmadın sanırım. En azından hile kodunu paylaşacaktın ki konunun bir anlamı olsun. Bu nes romu sitede vardı bildiğim kadarıyla.
İmza:
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tecmo Cup Football Game - All stars Modunu 999 Enerji İle Oynama Şifresi Retro Gamer 4 865 18-11-2021, Saat: 19:05
Son Yorum: Retro Gamer
Captain Tsubasa V Super Hit Soccer Roman Sound Owari da 1 1,185 16-10-2016, Saat: 17:21
Son Yorum: Hiena

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: