*

CT-2 Hack Nasıl Yapılır?21.Bölüm-Bilgi Ekranları Yerleştirme

Bu konu; 3 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Jun Misugi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba Arkadaşlar
Bilgi Ekranlarını ayarladıktan sonra sadece ofsetleri girmek kalıyor geriye..
İyi seyirler..
https://www.youtube.com/watch?v=yeX4vD4c...f&index=22
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Onur, bunlar yer gösterme oluyor değil mi?
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
(16-11-2016, Saat: 00:22)Hiena Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Onur, bunlar yer gösterme oluyor değil mi?

Evet Tolga abi biliyorsun bazı koç bilgilendirmeleri çok kısa bazıları uzun eğer uzun bir yazıyı yazmak istiyorsak ilk maça o yer gösterme kodlarını girip daha sonra metnimizi yazıp kontrol edebiliriz.
Böylelikle daha uzun metinleri yazma şansımız oluyor
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Evet biliyorum. Ama diğer konuda da dediğim gibi çok uzun süredir bu gibi bölümlerle ilgilenmediğim için unutmuşum. En son 3 sene kadar önce oyunu editlerken bu bölümlere bakmıştım. O gün bugündür hiç bakmadım ve bu yüzden başta anımsayamadım
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Bilgi ekranın arka planını ve kişiyi değiştirme Jun Misugi 49 5,307 03-07-2026, Saat: 20:00
Son Yorum: master0
Ara Sahne Ekleme Ve Değiştirme:Hex Editör İle Tsubasa 2 Hack Dersleri-10.Bölüm Jun Misugi 1 373 01-07-2026, Saat: 18:49
Son Yorum: kabihabertzabi31
YY-CHR nasıl kullanılır?[Resimli anlatım!] ジャイロメ59 36 3,455 30-05-2026, Saat: 10:32
Son Yorum: ah1ol
Oyuncuların Levellerini Değiştirme:Hex Editör Hack Dersleri-7.Bölüm Jun Misugi 2 523 21-07-2025, Saat: 00:27
Son Yorum: Lenib23
CT2 HEX EDİTÖR SIFIRDAN HACK PROJESİ YAPIMI 10 -Kaleci Yakın Görünümü Değiştirme VS Jun Misugi 6 1,519 01-10-2024, Saat: 21:01
Son Yorum: MUSTAFA a2024

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: