*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oyun ne alemde? Neler geldi, neler degisti veya herhangi bir sey degisti mi?

Oyuna donmeyi dusunuyorum ulkeme dondugumde, beni aydinlatin biraz degisiklikler konusunda Güzel
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Yeni bir etkinlik tahmin edeceğin üz're yok ancak ULTIMATE adından yeni kartlar çıktı, epey şekil duruyorlar.

Aslında site olarak (eskiden olduğu gibi) bir etkinliğe hepimiz birden asılabiliriz, o eski zamanlarda güzel olurdu, saatlerce oynayıp güzel şeyler kazanmak. Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Ayni sistem devam ediyor yani, oda guzel.

Victory Road etkinliginde yardirasim var aslinda, oynayan cok kisi kaldimi ki forumdan?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Açık ara en sevmediğim bu ShootNine etkinliği nihayet bitti. Bilerek 1001+ sırada bitirdim ve Stamina Drink x 5 kazandım. Stamina sayısı çıktı 245'e! Sağ

Eğer PK etkinliği gelirse yarın ona ciddi ciddi asılmayı planlıyorum.

Benzer bir düşüncede olan çıkarsa beni bulsun. Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Victory Road geldi, Staminalar bende kaldı. Dil Çıkarma

Ancak ödül olarak Yuzo Morisaki'yi veriyorlar bu etkinlikte, ben kesinlikle ilk 100'e (en azından) girmek için asılacağım.

Herkese başarılar. Güzel
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
beyler bu etkinlikte sadece zafermi almamız lazım yoksa belli sayıda gol atma zorunluluğu varmı açıklarmısınız ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,665 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,104 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,863 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,622 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi