*

Ara sahnedeki Animasyon Kodlarının Ofsetleri

Bu konu; 3 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : bakgal
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Başlıkta tam anlatamamış olabilirim. Şöyle bir örnekle ne sorduğumu anlatayım

60E1 ofseti EC kodu Hyuganın açılış ekranındaki kayışını temsil ediyor .Bu sahneyi editlemek istediğimizde 4EA0 ofsetine gidip ordaki kodları değiştiriyoruz. Benim sormak istediğim şu: 68C2 ofseti F7 kodu Meao Tsubasa nın şutunu kurtardığı sahne.
Bu sahneyi yada diğer sahneleri editlemek istersek hangi ofsetlere gitmemiz gerekiyor.Mesela bu kurtarışı normal kalecinin el ile kurtarışının yerine editlemek istersek ne yapmamız gerekiyor?
4D50 ofseti Jairo animasyonu. Mesela ara sahnedeki gertizenin kurtarışının ofseti ne? ve diger sahnelerde ki animasyonlarının ofseti ne? Yardımlarınızı bekliyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
(03-09-2016, Saat: 14:23)bakgal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Başlıkta tam anlatamamış olabilirim. Şöyle bir örnekle ne sorduğumu anlatayım

60E1 ofseti EC kodu Hyuganın açılış ekranındaki kayışını temsil ediyor .Bu sahneyi editlemek istediğimizde 4EA0 ofsetine gidip ordaki kodları değiştiriyoruz. Benim sormak istediğim şu: 68C2 ofseti F7 kodu Meao Tsubasa nın şutunu kurtardığı sahne.
Bu sahneyi yada diğer sahneleri editlemek istersek hangi ofsetlere gitmemiz gerekiyor.Mesela bu kurtarışı normal kalecinin el ile kurtarışının yerine editlemek istersek ne yapmamız gerekiyor?
4D50 ofseti Jairo animasyonu. Mesela ara sahnedeki gertizenin kurtarışının ofseti ne? ve diger sahnelerde ki animasyonlarının ofseti ne? Yardımlarınızı bekliyorum.
ŞimdiGülümseme
Öncelikle Meao olayına gelince animasyon kodlarına girer o animasyon bende olmadığı için o konuda yardımcı olamayacağım
Gertise kurtarışının ofseti konusunda sana pratik bir bilgi vereyim daimi kullanırsın Örnek Gertise'nin kurtarışında "yakaladım" yazıyor diyelim.
Bunu hex editör'de text stringi seçerek ara bulduğunda sağa bak o yazıyı ve karakter kodlarını arka planlarını efektleri duruma göre değiştirebilirsin
Bu videoda işine yarar şeyler bulacağına inanıyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=OK9GCGNx...gl80mj9g9f
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
(03-09-2016, Saat: 14:54)Wild Striker Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(03-09-2016, Saat: 14:23)bakgal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Başlıkta tam anlatamamış olabilirim. Şöyle bir örnekle ne sorduğumu anlatayım

ŞimdiGülümseme
Öncelikle Meao olayına gelince animasyon kodlarına girer o animasyon bende olmadığı için o konuda yardımcı olamayacağım
Gertise kurtarışının ofseti konusunda sana pratik bir bilgi vereyim daimi kullanırsın Örnek Gertise'nin kurtarışında "yakaladım" yazıyor diyelim.
Bunu hex editör'de text stringi seçerek ara bulduğunda sağa bak o yazıyı ve karakter kodlarını arka planlarını efektleri duruma göre değiştirebilirsin

Videoyu izledim. işime yarar bilgiler var. Bu ,ara sahneyi editleyip değiştirmeyi biliyorum.Benim istediğim bu değil.Bu ara sahnedeki şut olur, kayma olur , kaleci kurtarışı olur .O sahneyi oyunun içinde kullanmak .Mesela Hyuga nın kayması yada Jairo animasyonunda olduğu gibi
o özelliği oyunun içinde kullanmak.
Jairo animasyonu 4D50 ofseti gösteriyor. Benim
sorum bu meao nun sahnesi olsun ya da diğer sahnelerde ki bu özel hareketler hangi ofseti gösteriyor?. 60E1 ofsetinde EC kodu Hyuganın açılıştaki kayması. Ama kayma kodları 4EA0 da. Bunun gibi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
(03-09-2016, Saat: 16:02)bakgal Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(03-09-2016, Saat: 14:54)Wild Striker Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ŞimdiGülümseme

Videoyu izledim. işime yarar bilgiler var. Bu ,ara sahneyi editleyip değiştirmeyi biliyorum.Benim istediğim bu değil.Bu ara sahnedeki şut olur, kayma olur , kaleci kurtarışı olur .O sahneyi oyunun içinde kullanmak .Mesela Hyuga nın kayması yada Jairo animasyonunda olduğu gibi
o özelliği oyunun içinde kullanmak.
Jairo animasyonu 4D50 ofseti gösteriyor. Benim
sorum bu meao nun sahnesi olsun ya da diğer sahnelerde ki bu özel hareketler hangi ofseti gösteriyor?. 60E1 ofsetinde EC kodu Hyuganın açılıştaki kayması. Ama kayma kodları 4EA0 da. Bunun gibi

Bu özellikleri yapmak için animasyon bilginin olması gerekli
Sürekli kod denemek lazım sabırlı olmak bu işin anahtarı
Animasyon konularını incele nasıl yapılabilir neler gerekli araştır
Yedekler almalı notlar tutmalısın sitede hyuganın tiger tackle animasyonu vardı ara sahnedeki gibi bir araştır istersen onu
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
CT2 animasyon kodu hakkında soru hamedledam 8 1,588 04-06-2025, Saat: 13:29
Son Yorum: hamedledam
Oyuncu ofsetleri faruk_gok 7 650 27-10-2023, Saat: 18:00
Son Yorum: faruk_gok
animasyon kendiliğinden değişti Zefsane 13 2,517 30-04-2023, Saat: 18:00
Son Yorum: Zefsane
tüm şutların animasyon kodları Zefsane 0 299 24-02-2023, Saat: 17:53